понеділок, 05 грудня 2011 11:06

Філіп Кіркоров не витримав розлуки із дочкою і вилетів до США

Філіп Кіркоров не витримав розлуки із дочкою і вилетів до США

Популярний співак і новоспечений батько Філіп Кіркоров планував злітати в Америку, щоб побачити доньку Аллу-Вікторію, тільки після концертів та зйомок. Однак артист не витримав муки очікування і вилетів в Маямі вже зараз.

Філіп Кіркоров ледве зміг дочекатися закінчення зйомки ювілейного фестивалю "Пісня року". Поп-виконавець миттю переодягнувся і помчав на літак. У дверях Кіркоров зіткнувся лоб в лоб з Валерієм Леонтьєвим, якому тільки й встиг крикнути: "Спізнююся на літак! Лечу до Америки, до доньки!". Валерій Якович посміхнувся йому у відповідь: "Лети! Щасливий!".

Справа в тому, що Філіп Кіркоров запізнювався на стикувальний рейс з Москви до Берліна. Зі столиці Німеччини артист полетить в заповітне місто Маямі, де зараз знаходиться його дочка. Варто відзначити, що весь час своєї присутності на зйомці програми Кіркоров дуже нервував, хоч і намагався не показувати виду.

Проте в Маямі Філіп пробуде недовго - всього пару-трійку днів. У Москві на нього чекають термінові справи. Чутки, що Філіп збирається вже в найближчі дні перевезти дочку в Москву, - швидше за все, тільки чутки. Адже лікарі просто можуть не дозволити незміцнілому організму новонародженої тривалі перельоти над океаном. Незважаючи на те що можливість така існує - для перевезення новонародженого зазвичай використовують спеціальні медичні бокси. Навряд чи Кіркоров зараз вирішиться ризикувати здоров'ям дівчинки. Як повідомили з найближчого оточення артиста, наступного разу Філіп прилетить за донькою в січні.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров не витримав розлуки із дочкою і вилетів до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути