понеділок, 02 травня 2022 15:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Федишин висловилася про мовчазну позицію Ані Лорак та інших: "Для мене вони порожнє місце"

Федишин висловилася про мовчазну позицію Ані Лорак та інших: "Для мене вони порожнє місце"
Співачка Ірина Федишин висловилася про мовчазну позицію колеги Ані Лорак. Фото: колаж Gazeta.ua

Співачка Ірина Федишин заявила, що такі колеги, як-от Ані Лорак, для неї більше не існують.

Через мовчазну позицію виконавиці, яка живе й працює в РФ, щодо російської агресії проти України, Федишин більше нічого не хоче про неї чути. Про це розповіла в інтерв'ю "Сьогодні".

"Я не чіпала першою Ані Лорак, мене просто запитали про неї журналісти. Зараз немає сенсу щось про неї говорити, бо Ані Лорак уже давно себе дискредитувала, всі знають, хто вона така. Я не очікувала, що на другий день набіжать її фанати. Але мені однаково зараз – усіх заблокувала й видалила", – сказала артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі провідала дітей з Луганщини у Бориславі

Федишин поділяє думку багатьох українців про те, що тепер ані Лорак, ані інших мовчазних зірок не чекають в Україні й шансу на повернення вони не мають.

"Ті люди, які промовчали в такий важкий час, коли стільки вбито людей, дітей, українці в такому жаху, ці люди не мають майбутнього в Україні як публічні люди. Вони мали можливість, але промовчали. Я не поважаю їхню творчість, не хочу чути їхніх пісень, для мене вони порожнє місце", - заявила вона.

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу - востаннє, зазначив він. Сєрга пояснив, чому лідери думок, які мовчать про війну, відповідальні за смерті в Україні. Тодоренко теж належить до цих лідерів думок.

Зараз ви читаєте новину «Федишин висловилася про мовчазну позицію Ані Лорак та інших: "Для мене вони порожнє місце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути