пʼятниця, 03 червня 2022 13:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Фагот пояснив, чому пішов воювати, і назвав Гребенщикова "бородатим г*вном"
6

Музикант 48-річний Олег "Фагот" Михайлюта, який зараз боронить Україну від ворога зі зброєю в руках, розказав, як він прийняв це рішення.

Артист пояснив, що він думає про закиди західних політиків, які закликають Україну поступитися частиною території заради припинення війни. Про це розказав російським журналістам на каналі "Бакалейко и Катаев".

Як наголосив артист, зараз вся Україна згуртувалася, щоби дати відсіч ворожій навалі.

"Ми всі докладаємо зусиль для цього: і російськомовні українці, і україномовні українці, всі зараз в одній команді, всі розуміють, що треба зібратися і дати відсіч ворогу, тому що по-іншому не можна. Земля це наша, нам кудись їхати звідси жити в жодному разі не хочеться, нам подобається жити тут, нам подобається виховувати дітей тут. І що там вашому бункерному діду прийшло в голову, прийдеться в нього з цієї голови...", - поділився він.

Олег "Фагот" Михайлюта боронить Україну від російських окупантів
Фото: instagram.com/fahot
Олег "Фагот" Михайлюта боронить Україну від російських окупантів
Олег "Фагот" Михайлюта боронить Україну від російських окупантів
Олег "Фагот" Михайлюта боронить Україну від російських окупантів
Олег "Фагот" Михайлюта боронить Україну від російських окупантів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щодня подумки міцно-міцно обіймаю" - кого із зіркових родин розлучила війна

Артист вважає, що ідея загарбати Україну сидить у голові далеко не в одного Путіна. Адже історія ця триває сторіччями.

"Гребенщиков, це бородате велике г*вно, яке кілька місяців тому розказувало, що "був я у Криму багато разів, я українців там не бачив", а тепер воно розказує "культура поза політикою, і ми тут ні до чого, ці жахіття не до нас, це не ми"? Ну яка лицемірна тварюка це ваше велике г*вно! Як можна бути таким цинічним п*длом", - обурився Фагот.

Гнів у нього викликають і пропозиції деяких політиків поступитися Росії, наприклад, ідея Еммануеля Макрона, що Путіну треба дати можливість зберегти обличчя.

"Давайте поможемо Путіну зберегти обличчя" - хіба що в формаліні с*ка ми можемо помогти йому зберегти обличчя, лише так", - наголосив виконавець, порадивши французькому президенту подарувати Путіну Лазурний берег.

Фагот відповів на питання, чому вирішив піти воювати.

"Жодних сумнівів не було. Я розумів, що я музикант, але, тим не менш, мені потрібен ствол. Тому що я розумів, що тікати кудись, їхати, евакуюватися я не збираюся. Це мій дім, це моя країна, це моя земля, це моя культура, врешті-решт. І я розумів, що я її захищатиму до останнього. Мені треба було знайти зброю - я її знайшов. От, я записався в батальйон", - пригадав він.

Додає, що страх був. Проте кожен українець розуміє, що чим більше ти уб'єш ворогів, тим завтра тобі буде легше і краще.

"І лише так усі зараз і живуть, такими ж ідеями і такими ж можливостями, і такими ж намаганнями. Всі зібралися як один в єдиний кулак і мочать тварюк", - підсумував він.

Раніше Михайлюта, який вступив до сил тероборони ЗСУ, повідомляв, що перебуває в Харкові. Він показав, що район Північна Салтівка сильно постраждав від російської агресії. Через обстріли зруйновані понад половина будинків.

Зараз ви читаєте новину «Фагот пояснив, чому пішов воювати, і назвав Гребенщикова "бородатим г*вном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути