пʼятниця, 28 травня 2021 17:05

Євген Кот рвав штани під час танцювального виступу

Євген Кот рвав штани під час танцювального виступу
Євген Кот згадав, як з нього жартували колеги по сцені. Фото: надане пресслужбою "Нового канала"

Танцюрист Євген Кот поділився спогадами, як з нього жартували колеги. Хореограф також згадав, які курйози з ним траплялися на сцені.

Про це розповів у програмі Improv Live Show, що показує "Новий канал".

"Було таке, що під час виступів я мав ловити партнерку. Зловив, а сам впав – сів на п'яту точку. Бувало, що вимикалася фонограма, а я просто продовжував танцювати. Кілька разів рвав штани просто під час номеру. На щастя, це була зйомка, дублі, і я дотанцьовував усе, не звертаючи уваги на інцидент, а потім забігав за сцену, і там мені швидко все зашивали. Та виходив і знову їх рвав. Це було дуже весело. Один з таких моментів, до речі, стався абсолютно нещодавно – на зйомках до Дня Незалежності. Знімали серед білого дня на Поштовій площі, а в мене от такий курйоз", - поділився Кот.

Також він згадав, як з нього жартували колеги по сцені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кінь укусив мене за живіт": актори "Дизель Шоу" розповіли, як у них із логікою

"Пам'ятаю, був номер, де хлопці виносили мене на сцену, як манекен, ставили, і вже з цієї позиції я починав свій сольний танець. І от якось вони винесли мене просто у глядацьку залу і поставили між рядами. Мені довелося починати номер там і, танцюючи, самотужки виходити на сцену", – розповів хореограф.

У 12-му випуску інтелектуально-розважального шоу "Де логіка?" змагалися танцюристка Олена Шоптенко й фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна проти хореографів-танцюристів Влада Ями та Євгена Кота. Дві зіркові команди боролися за призи "Залізна логіка", розгадуючи загадки й ребуси в чотирьох раундах і фіналі. Завдання мають перевірити логіку, кмітливість, уважність і швидкість мислення учасників.

Зараз ви читаєте новину «Євген Кот рвав штани під час танцювального виступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути