вівторок, 24 березня 2009 11:53

Єва Лонгорія стала жертвою моди (ФОТО)

Схоже, в Голлівуді починається поголовна мода на довгі гламурні локони. Принаймні такі досить авторитетні модні трендсеттери, як Кеті Холмс та Єва Лонгорія вже звернулися за послугами фахівців з нарощування волосся. Тільки недавно своїм новим іміджем на одній з прем"єр похизувалася Кеті, а зараз з неї взяла приклад Єва.

Єва Лонгорія - Кеті Холмс - Вікторія Бекхем - це майже нерозлучна модна трійця. Минулого року Єва та Кеті зробили стрижку пош-боб за прикладом Вік. Але тепер у пані трохи змінилися смаки. Місіс Бекхем віддала перевагу мінімалізму у вигляді стрижки "під ельфа". А її подруги зважилися освіжити імідж за допомогою довгих локонів.

Єва Лонгорія, схоже, не може поки прийти до остаточного рішення. Минулого тижня актриса умудрилася змінити дві довжини волосся за один день. Ще з ранку її бачили з шевелюрою завдовжки до плечей, а увечері вона вже красувалася довгими локонами в стилі "золоте століття Голлівуду". За інформацією таблоїдів, змінити імідж зірку "Відчайдушних домогосподарок" умовив її стиліст Кен Пейвс.

Нагадаємо, нещодавно подібна трансформація відбулася й із зачіскою Кеті Холмс. На прем"єрі в Токіо дружина Тома Круза була ультрагламурна. Довгі локони, вишуканий макіяж, оригінальне вбрання. Як пізніше з"ясували таблоїди, в останні декілька днів перед появою на публіці над зовнішністю актриси попрацювала ціла команда стилістів, перукарів, косметологів та візажистів. Зокрема, Кеті провела близько шести годин в салоні краси, де їй наростили волосся. Задоволення обійшлося Холмс в три тисячі доларів.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонгорія стала жертвою моди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути