Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2018 22:20

Єва Лонгорія продає розкішний маєток за $11 млн
8

43-річна Єва Лонгорія, яка вперше стала мамою, за деякий час до народження дитини зайнялася продажем власного маєтку на Голлівудських пагорбах у Лос-Анджелесі.

Цей будинок з прилеглими до нього будівлями, розташованими на території в два з половиною акра, зірка придбала у свого колеги Тома Круза в 2015 році за 11,4 мільйона доларів. Продати ж нерухомість Єва планувала дорожче - за 14 мільйонів, однак буквально за кілька днів до пологів актриса зробила на нерухомість знижку, знизивши його вартість до 11 мільйонів.

Маєток є флагманським судном і складається з власне самого особняка, двох студій та гостьового будинку, які з'єднані між собою прикрашеними кам'яними доріжками і стежками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відчайдушна домогосподарка" Єва Лонгорія народила первістка

У головному будинку є кухня, величезна вітальня з чудовим каміном і три великі спальні. А гостьовий будинок складається з чотирьох спалень, чотирьох ванних кімнат і спеціального приміщення для зберігання вина. Вид відкривається з його тераси на ландшафт Південної Каліфорнії, а також басейн з лагуною і мостом.

У минулому році зірка продала ще один свій будинок на Голлівудських пагорбах за куди більш скромну суму. Покупцям він дістався "всього" за 1,3 мільйона доларів.

Зараз же Єва і її 50-річний чоловік Хосе Антоніо Бастон живуть в будинку в Санта-Моніці, ціна якого , за відомостями західних джерел - 13,5 мільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонгорія продає розкішний маєток за $11 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути