середа, 13 червня 2012 18:34

Єва Бушміна розповіла правду про свого бойфренда

 

23-річна Єва Бушміна спростувала свої стосунки з 19-річним мешканцем російської Уфи Андрієм Харісовим. Поки ЗМІ тиражують сенсацію, що парочка вже розлучилася, Єва та Андрій заявили, що вони навіть не знайомі. Однак не зійшлися вони в одному, чому саме про них почали пліткувати, повідомляє ТСН.

"І взагалі я в перше чую, хто такий Андрій Харісов. Я взагалі ніколи його не бачила. Ви ж розумієте, що мене немає в жодній соціальної мережі: ні на яких там "Однокласниках", ні на яких "Вконтакте" тощо", - розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе" учасниця "ВІА Гри".

У той же час хлопець розповів свою історію виникнення чутки про їхній роман.

"Сама Єва стала ініціатором чутки. Вона виклала мою фотографію в соціальну мережу і підписала внизу в коментарях "подобаєшся". Тобто відповідно журналісти вирішили, що раз Єва Бушміна виклала фотографію незнайомця, то він відповідно їй хлопець", - підкреслив Андрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єва Бушміна йде з "ВІА Гри" заради "Фабрики зірок"

Тим часом сама Бушміна на певний час залишає групу "ВІА Гра". Співачка візьме участь в музичній програмі "Фабрика зірок: Росія vs України".

До слова, свого часу Бушміна стала фіналісткою української "Фабрики зірок", проте пішла з проекту заради групи "ВІА Гра", в яку її тоді запросили.

Зараз ви читаєте новину «Єва Бушміна розповіла правду про свого бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути