вівторок, 13 листопада 2012 11:28

"Це якась жіноча тупість і конкуренція" — Тіна Кароль про Світлану Лободу

"Це якась жіноча тупість і конкуренція" — Тіна Кароль про Світлану Лободу
Співачка назвала свою колегу злою і невихованою Фото: showbiz.delfi.ua

Тіна Кароль, у якої розгорівся конфлікт зі Світланою Лободою, вважає, що її колега не має приводу ображати її. Нагадаємо, співачки є суддями шоу "Голос країни. Діти". Про це Кароль розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я взагалі не знаю, чому вона вважає, що у неї є привід так говорити і досвід так говорити. Як у неї може повертатися язик так говорити? Я багато чула всього різного про себе і читала і мені якось все одно. Якщо людина не вихована, якщо вона любить кривдити других, то я не знаю, що там ті діти в тій команді, можливо їх також там кривдять. Ти знаєш, для мене це якось дико. У такої злості немає майбутнього, і немає любові від глядачів, і не народиться хіт, не знайдеться добра пісня, тому що людина сама по собі дуже зла і агресивна", - наголосила співачка.

Кароль розповіла, що вони з Лободою колись грали в одному мюзиклі. І вже тоді у них виникали непорозуміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він навіть слухається мене" — Тіна Кароль розповіла про першого сина свого чоловіка

"Колись давно ми разом були у мюзиклі "Екватор". І ще тоді була від неї якась неприязнь. Ми були навіть в одній гримерці. І вона мене здається звинуватила, що я у неї чи тіні вкрала, чи щось таке. Вона хотіла просто бути сама в гримерці. Мені було смішно і смішно досі, тому що це якась жіноча тупість і конкуренція. Я не знаю, від чого, але людина, яка б зібрала хоч один концертний зал, розуміла б, що таке ввічливість. Нікому ні в якому разі такі думки не приходили б, так не розмовляли б", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «"Це якась жіноча тупість і конкуренція" — Тіна Кароль про Світлану Лободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути