Ексклюзиви
четвер, 18 січня 2018 15:50

Естас Тонне представить мультикультурну музику в Києві та Одесі

Автор: Прес-служба
  Тріо гітариста Естаса Тонне, співака Нетанеля Голдберга і музиканта Джозефа «Пепе» Данзы
Тріо гітариста Естаса Тонне, співака Нетанеля Голдберга і музиканта Джозефа «Пепе» Данзы

Цієї весни в Києві і Одесі виступить ізраїльський музикант з українським корінням Естас Тонне. Гітарист представить програму з міжнародного турне "Breath of Sound" ("Подих Звуку").

Разом з Естасом виступлять співак Нетанель Голдберг і музикант Джозеф "Пепе" Данза.

Музика Естаса Тонне є відображенням різноманітних художніх прийомів. Класична структура, техніка фламенко, циганські корені, особливості латиноамериканської традиції, електроніка легко перетікають з одного в інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців номінували на американську музичну премію

Нетанель Голдберг - співак з Ізраїлю, що володіє рідкісним голосом - контртенор. Він відомий як вокаліст гурту "Sumsum Gypsy Troupe", з яким гастролює в Європі, Ізраїлі та Австралії. Він також є творцем і музичним продюсером проекту "Come however you are", який вивчає історію і творчість суфійського поета Джалаледдіна Румі.

З осені 2017 він постійний учасник тріо Естаса Тонне в турі "Reviving Water" по Європі.

Джозеф "Пепе" Данза (конгі, кахон, джембе, ханг, сякухаті, виготовлена ​​з пера орла флейта, а також інша перкусія та флейти) - мультиінструменталіст з Уругваю. У його музичному арсеналі до 300 різних видів інструментом, зібраних з усього світу - від перкусії та духових до струнних і майже невідомих інструментів. Проживши понад 20 років в Канаді, він був номінований на численні нагороди як виконавець, композитор і продюсер, включаючи премію "Джессі" 2009 року, як музично-театральний композитор.

Данза ділив сцену з такими музикантами, як Ані ДіФранко, Симфонічним оркестром Ванкувера, Томом Джонсом, Девідом Ліндлі. Був учнем Далай Лами.

Виступ у Києві пройде 31 березня в Концертному залі ДК КПІ. В Одесі - 3 квітня в Одеській державній філармонії.

Естас Тонне, справжнє ім'я - Станіслав Тонне, народився в Україні в 1975 році. Вивчав музику з 8-ми років і почав грати на гітарі. У 1990-ті він разом з сім'єю переїхав до Ізраїлю. Граючи з віртуозом-скрипалем Майклом Шульманом, Тонне почав виступати в Нью-Йорку. З 2002 року почав подорожувати з концертами по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Естас Тонне представить мультикультурну музику в Києві та Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути