вівторок, 28 серпня 2012 18:13

Ештон Катчер благає Демі Мур дати йому розлучення

Ештон Катчер благає Демі Мур дати йому розлучення
Актриса поки що ігнорує прохання Фото: ru.tsn.ua

Ештон Катчер хоче скоріше підписати папери і офіційно розлучитися з Демі Мур. Голлівудська пара розійшлась ще в кінці минулого року, однак вони досі перебувають в офіційному шлюбі.

"Ештон Катчер завжди хотів, щоб Демі Мур взяла на себе ініціативу при подачі на розлучення, - розповідає джерело, близьке до актора. - Він не тиснув на неї занадто сильно, тому що вона переживає важкий емоційний стрес. Він не хотів би робити їй ще більш боляче".

Тим не менш, терпіння Ештона Катчера підійшло до кінця і він хоче скоріше позбутися статусу чоловіка. Зараз він переживає бурхливий роман з Мілою Куніс і статус одруженого чоловіка йому тільки заважає.

"Зараз він дзвонить Демі Мур і залишає їй повідомлення з благаннями про розлучення, - розповідає те ж джерело. - Це зумовлено невдоволенням Міли, що у неї роман з одруженим чоловіком".

До речі, Демі Мур поки що ігнорує прохання Ештона Катчера.

"Демі зачіпає, що у Ештона роман з дівчиною набагато молодшою за неї. Вона не хоче спрощувати йому життя", - додало джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур вирішила усиновити дитину

Нагадаємо, Демі Мур готова до найбільш крайніх заходів, щоб якось врятувати себе від переживання після розлучення з Ештоном Катчером. Днями стало відомо, що актриса має намір усиновити дитину.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер благає Демі Мур дати йому розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути