четвер, 08 лютого 2018 23:44

Ешлі Грем знялась у рекламі купальників для пишних жінок
22

Ешлі Грем знялась в рекламі купальників
Ешлі Грем знялась в рекламі купальників
Ешлі Грем знялась в рекламі купальників
Ешлі Грем знялась в рекламі купальників
Ешлі Грем знялась в рекламі купальників

Модель Ешлі Грем знялась у рекламній кампанії Swimsuits for All 2018 Collection.

Зірка позувала у кольорових купальниках на пляжі та в душі. Раніше модель знялась у схожому проекті разом зі своєю мамою.

Купальники, які рекламує Ешлі створені для жінок з пишними формами. До речі, супермоделі Лілі Олдрідж, Хейлі Клаусон, Джордан Данн, Ханна Фергюсон, Ізабелі Фонтана, Тоні Гарн, Джессіка Харт, Ельза Хоск, Еніко Міхалік, Каролін Мерфі, Барбара Палвін, Наташа Поллі та Жозефін Скрівер отримали можливість створити купальники, які б підходили всім жінкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus size Ешлі Грем з мамою виставили на показ фігури у бікіні

Красуні могли використати три кольори при створенні бікіні: білий, червоний та синій.

"Я хотіла отримати вінтажний варіант, який би був зручний та його могли носити не тільки на фотосесії. Я думаю завищена талія у купальника підійде будь-якій фігурі. Якщоб могла створити лише один купальник, то це був би такий, який би підходив всім типам фігури. Він прекрасно носиться, як купальник, та просто, як додаток до пари джинсів", - говорить Лілі Олдрідж.

Раніше модель Лорен Меллор, відома своїми фотосесіями для Sports Illustrated Swimsuit Edition, знялась у промо відвертої білизни від Edge o' Beyond.

Бренд Edge o' Beyond започаткований у 2013 році, перший бренд, який поєднує білизну та прикраси в комплектах. Наомі, яка започаткувала лінійку в 16 років вперше купила бюстгальтер від Agent Provocateur і закохалась у білизну. Закінчила університет за спеціальностями французька мова та економіка, і за її словами, саме Франція з її архітектурою та красою вплинула на те, як виглядає бренд зараз.

Зараз ви читаєте новину «Ешлі Грем знялась у рекламі купальників для пишних жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути