Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2014 17:52

Еріку на кордоні з Кримом возили танком та пригощали ячміною кашею
3

Фото: Соціальні мережі

Співачка Еріка поїхала підтримати солдат піснями, які служать на кордоні з Кримом. На вихідні спільно з командою "Радио ROKS" дала концерти у трьох військових частинах Херсонщини.

"Не описати, в яких умовах доводиться нашим хлопцям захищати країну. Вони сильні духом. Мала за честь співати для справжніх героїв. Треба підтримати бойових дух наших героїв. Хоч трохи їх розважимо, бо ми всі не знаємо, що буде завтра" — каже Еріка на своїй сторінці в "Instagram". - Їхати з концертами по військових частинах, то спонтанне рішення. Своїм прикладом хочемо показати колегам-артистам, як можна виразити свою участь в подіях. Не тільки словами, а й конкретними діями.

Співачка виконала декілька власних та народних пісень. Найбільше солдати підспівували її популярній "Смайлик" та "Червоній Рутй". Концерт проходив у військовому наметі. Виступала в куртці та джинсах.

"Еріка не гламурна дівчина. Не потребує стразів, модельних собачок, п'яти-зіркових готелів. Для неї було кайфово виступати у наметі серед поля для солдатів, аніж у нічних клубах, де люди бісяться з жиру" — каже піар-менеджер Денис Путінцев.

Після виступу Еріку покатали на танку. Пригостили солдатськими стравами. Скуштувала ячмінну кашу з м'ясом та салом. Каже, смачнішого в житті не їла.

"Еріка таку їжу й полюбляє. Вона не дуже любить, коли підносять щось занадто вишукане в ресторанах. Любить просту домашню українську кухню" - зауважив Путінцев.

Зараз ви читаєте новину «Еріку на кордоні з Кримом возили танком та пригощали ячміною кашею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути