вівторок, 31 липня 2012 16:58

Еріка боїться целюліту і любить засмагати топлес

Еріка боїться целюліту і любить засмагати топлес
Співачці роблять на пляжі компліменти Фото: viva.ua

Співачка Еріка обожнює літній відпочинок на морі з друзями. Нещодавно з друзями їздила до Чорногорії. Мріє побувати в Іспанії. Зірка любить засмагати на пляжі і пити екзотичні коктейлі. Крім того дівчина вірить у курортні романи і ставиться до них не як до інтрижки із сексом, а як до чогось красивого та серйозного, повідомляє ТСН.

"Для мене курортний роман це не просто займатись коханням. Чоловік повинен демонструвати неймовірні залицяння, прекрасне ставлення, повинен носити тебе на руках. Так, ніби це в останнє", - розповіла Еріка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

23 роки тому в результаті курортного роману на світ з'явилася Настя Кочетова, зараз — співачка Еріка. Тепер дівчина мріє повторити романтичну історію своїх батьків.

"Мої батьки познайомились у місті Одеса. І наступний раз, коли батько приїхав другий раз після курортного роману, тобто вони не бачились півроку, і друга зустріч була коли вже тато приїхав з обручкою. Сказав: "Я тебе бачу вдруге в житті, але я хочу, щоб ти була моєю дружиною", - зізналась вона.

Привабити чоловіків, впевнена Еріка, має засмага.

"Перед першим виїздом в рік, коли я їду відпочивати, я обов'язково проходжу невеличкий курс солярій для того, щоб підготувати шкіру. Потім на відпочинку перші кілька днів я користуюся все ж таки цими засобами. Але останні дні користуватись не варто, тільки зволожуючими кремами", - наголосила співачка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Еріка подарувала прихильникам своє голе тіло

Еріка не проти засмагати топлес. Практикувала таке до того, як прийшла слава, однак сьогодні уже не може, бо боїться папараці. Але де-небудь за кордоном, де небагато людей, роздягається.

"Я наприклад засмагала зі своїм бойфрендом. Він був на стражі порядку, а я ходила топлес, без верху купальника. Звичайно, це був фурор, а яка різниця, кому цікаво. Мені хотілось гарної засмаги", - зауважила вона.

Але жодна засмага не допоможе, якщо тіло не ідеальне. І з цього приводу у Еріки постійні хвилювання.

"Мені постійно здається, що у мене целюліт", - зізналась вона.

Проте співачка зізнається, чоловіки на пляжі на неї задивляються і роблять компліменти.

Зараз ви читаєте новину «Еріка боїться целюліту і любить засмагати топлес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути