вівторок, 22 березня 2016 11:57

Epolets зіграли в темряві

Epolets зіграли в темряві

Без світла розпочала свій виступ у Харкові минулої суботи група Epolets.

Найвразливіші встигли злякатися, але не розгубилися і підсвітили музикантам сцену мобільними телефонами. В такій незвичній і дуже романтичній атмосфері соліст Павло Варениця разом з гітаристом Андрієм Головердою виконали акустичну версію пісні Malta.

"У нас обмежений час оренди клубу, так само й електрики, на одну пісню нам не вистачило! " - пожартував Павло, доспівавши пісню. "Насправді сьогодні весь світ проводить акцію Година Землі, і у такий спосіб нам хотілося б звернути вашу увагу на те, що треба економити ресурси Землі. Економте електрику, економте воду. Якщо ви чистите зуби – закривайте воду, якщо ви не знаходитесь у приміщенні – вимикайте світло!" - закликав Павло прихильників до розумного використання ресурсів планети.

Свою ж енергію Epolets не економили: вже на другій пісні повернулися до повноцінного звучання. А від запальних танців вокаліста можна було б ще й кілька електростанцій підзарядити! Не шкодували взаємності і харків'яни, все-таки виступу Epolets їм довелося чекати майже два роки. Як виявилося, часу не гаяли: і нові, і старі пісні знали напам'ять і співали, перекрикуючи соліста. "Було шалено круто, я так в 20 років не відривався, як сьогодні в свої 33!" - поділився враженнями один із глядачів після концерту.

Харків став 9 містом у всеукраїнському турі Epolets на підтримку альбому Cult, який колектив випустив наприкінці зими. Це вже третя платівка від одеських рок-музикантів. Його презентація в Києві 26 лютого зібрала понад 1200 глядачів. Шанувальників одеситам вочевидь додав телепроект Х-Фактор, в якому вони торік стали фіналістами. Як результат, столичний клуб Atlas, на сцені якого до цього виступали Бумбокс, Джамала, Painoboy, не зміг помістити всіх охочих послухати молодих рокерів! Тих, кому місця забракло, Epolets запросили на виступи в містах України. Половина Cult-туру позаду. Зараз черги за квитками вишикувалися в Житомирі, Хмельницькому, Вінниці, Краматорську, Дніпропетровську, Запоріжжі, Херсоні, Одесі, Чернігові та Львові. І в кожному із них Epolets обіцяють нові сюрпризи!

Зараз ви читаєте новину «Epolets зіграли в темряві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути