вівторок, 14 червня 2011 15:43

Емма Вотсон в образі жінки-вамп розповіла про тісну дружбу з Редкліффом
6

Фото: Mario Testino/Vogue

21-річна Емма Вотсон з'явилася на обкладинці липневого номеру американської версії Vogue.

Маріо Тестіно, старий знайомий зірки "Гаррі Поттера", сфотографував її в незвичайному новому образі. Емму, яку шанувальники звикли бачити милою дівчинкою з макіяжем у пастельних тонах, перетворили на справжню жінку-вамп з бордовими губами і підкресленими бровами.

В інтерв'ю журналу Емма розповіла про те, як почувається після завершення "поттеріади", що зіграла в її житті величезну роль.

Кінофраншиза принесла Еммі не тільки популярність і гроші, а й тісну дружбу з Деніелом Редкліффом.

"Ми радилися один з одним перед побаченнями!" - сміється вона.

Емма Вотсон розповіла журналу Vogue, що вважає своїм кумиром Патті Сміт. Одна з її улюблених книг - мемуари Сміт, які були видані в 2010 році під назвою "Просто діти".

"Я хотіла б жити як Патті, писати як Патті! - каже вона. - Її книга така смілива і чесна ... Мені подобається її погляд на світ. Після того, як я прочитала цю книгу, моє життя стало набагато краще".

Вотсон поскаржилася на те, що слава заважає їй влаштувати особисте життя ... і зізналася, що поки не відчуває себе справжньою актрисою.

"Грати Герміону було дуже легко, тому що вона дуже на мене схожа. Мені не потрібно було вживатися в роль. Я тільки тепер починаю розуміти, як це - бути актрисою", - зізналася дівчина.

Також Емма розповіла про те, що в "гарріпоттерівський" період їй довелося боротися за своє право отримати освіту.

"Ось це була справжня битва! - згадує вона. - Я створювала студії купу труднощів, через мене їм доводилося раз у раз міняти розклад ... Думаю, я тих хлопців дістала".

Незважаючи на те, що актриса дуже серйозно ставиться до своїх занять в університеті Брауна, в березні вона візьме академічну відпустку, аби взяти участь у рекламній кампанії фільму "Гаррі Поттер і Дари Смерті. Частина 2".

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон в образі жінки-вамп розповіла про тісну дружбу з Редкліффом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути