середа, 11 травня 2011 13:59

Емма Вотсон своїм виглядом підтвердила статус "найстильнішої дівчини"

Емма Вотсон ще раз продемонструвала, що звання "найстильнішої дівчини" їй дане не дарма. Напередодні в Парижі пройшла спеціальна вечірка компанії Lancome на честь молодої актриси. Дівчина заслужила спільне схвалення, прибувши на свято в чорно-білій сукні від Azzaro.

У березні Емму кілька разів бачили на паризьких вулицях під час зйомок реклами. Як стало відомо, дівчині доручено рекламувати аромат Tr?sor Midnight Rose.

"Я дуже щаслива представляти духи, від яких я божеволію, - заявила журналістам Вотсон. - Раніше я не дуже любила парфумерію. Більшість ароматів здавалися мені важкими, але цей - один з легких і приємних".

"Бути представницею Lancome - це велика честь. Для мене це авторитетний бренд, що втілює елегантність, стильність і високий клас", - не перестає підкреслювати Емма.

Парфумерна композиція Tr?sor Midnight Rose поповнить колекцію Tresor, початок якій дав у 1990 році парфум, створений Софією Гройсман. Подейкують, що однією з причин, які змусили керівництво компанії залучити Емму до участі в рекламі аромату, стала колосальна кількість її фанів у Facebook. У рекламі оригінального аромату Tresor знімалася відома актриса і модель Ізабелла Росселіні.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон своїм виглядом підтвердила статус "найстильнішої дівчини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути