вівторок, 11 листопада 2014 17:58

Елтон Джон у Росії вступився за геїв

Автор: Reuters
 

Елтон Джон на концерті в Санкт-Петербурзі виступив проти гомофобії в Росії, повідомляє Еспресо.ТV з посиланням на The Guardian.

"Якщо карати людей за таке, мир втратить всякий гуманізм", - сказав музикант у зв'язку з тим, що в місті було демонтовано пам'ятник засновнику компанії Apple Стіву Джобсу після того, як нинішній глава корпорації Тім Кук зізнався в гомосексуалізмі.

"Яким гідним жестом було звести в Санкт-Петербурзі пам'ятник Стіву Джобсу, чудовому засновнику Apple. Але минулого тижня його затаврували "пропагандою гомосексуалізму" і знесли! Пам'ять про Стіва перепишуть через те, що його послідовник, Тім Кук, гей ?! А iPad - це теж гей-пропаганда? А прекрасна музика Чайковського - сексуальне збочення?" - ставив риторичні запитання музикант.

"Я гей, і в Росії мене завжди приймали тепло. Якби я не міг чесно визнати, хто я, я б не писав пісень. Це не гей-пропаганда, а спосіб самовираження", - резюмував Елтон Джон.

Незадовго до попереднього свого концерту в Росії, в січні 2014 року, Елтон Джон написав відкритого листа з пропозицією познайомити президента Росії Володимира Путіна зі своїми російськими друзями-геями.

Нагадаємо, раніше британський композитор і співак Елтон Джон вже планував приїхати в Росію і зустрітися з президентом Володимиром Путіним, щоб обговорити права геїв."Я побачуся з Путіним і поговорю з ним - не знаю, втім, чи вийде з цього щось хороше", - сказав Елтон Джон.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон у Росії вступився за геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути