вівторок, 01 березня 2011 15:41

Елтон Джон на картині ірландського художника годує сина грудьми
6

Ірландський художник Кевін Шаркі вирішив зафіксувати на полотні новоспеченого батька Елтона Джона разом з двомісячним сином Закарі. Щоправда, картина вийшла досить екстравагантною: на ній щасливий співак годує дитину грудьми.

Художник запевняє, що не збирався образити артиста - мовляв, його просто надихнув весь цей галас, що розгорнувся довкола історії з малюком.

"Зараз наступила нова ера, в якій гомосексуальні пари можуть мати дітей. Те, що Елтон і Девід роблять - приголомшливо. Мушу зізнатися, що посміювався, малюючи цю роботу, але я знаю, що у Елтона чудове почуття гумору", - заявив він Daily Mail.

Картина художника виставлена в його дублінської галереї за $19,5 тисяч, і декілька покупців вже виявили до неї інтерес. Відповідаючи на питання, чому на картині немає Девіда Ферніша, художник зауважив, що в цій парочці роль матері виконує співак, а не його друг.

"Девід же нагадує такого суворого м'язистого шкільного вчителя", - розповів він.

У британській Асоціації матерів, які годують грудьми, до якої журналісти звернулися за коментарями, картину знущальною не вважають. Навпаки, робота визнана дуже корисною.

"Дуже важливо, аби сурогатні діти отримували грудне молоко. Я не знаю, як годують малюка Елтон Джон і Девід Ферніш, але молоко дуже важливо для розвитку Закарі", - вважає представниця організації.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон на картині ірландського художника годує сина грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути