понеділок, 28 лютого 2011 11:35

Леді Гага стане хресною мамою для сина Елтона Джона

Леді Гага стане хресною мамою для сина Елтона Джона

Хрещеною матір'ю сина Елтона Джона, швидше за все, стане епатажна співачка Леді Гага.

Закарі Джексон Лівон Ферніш-Джон народився 25 грудня 2010 року від сурогатної матері і був усиновлений сером Елтоном і його партнером, канадським дизайнером і режисером Девідом Фернішем. Пара узаконила свої стосунки у 2005 році і відтоді намагалася завести дитину.

На прохання кореспондентів одного з канадських інтернет-видань підтвердити або спростувати чутки про вибір Леді Гаги в хресні матері Ферніш відповів: "Ми ще не оголошували про це офіційно, але у вас чудові інформатори!". Ферніш також пообіцяв оприлюднити всі подробиці про хрестини Закарі в найближчому майбутньому.

Елтон Джон і Леді Гага виступали разом на церемонії вручення "Греммі" в 2010 році. Як пояснив Ферніш, співачка відрізняється "неймовірною толерантністю".

"Вона вважає, що кожен може бути таким, яким хоче, ми не зобов'язані бути конформістами, а індивідуальність кожного піде всім тільки на користь. Це найкраще, що тільки можна транслювати світу: свобода бути самим собою, робити те, що хочеш, і любити того, кого любиш", - заявив супутник життя Елтона Джона.

Він також зізнався, що саме такі цінності хотів би прищепити своєму синові.

"Ми з Елтоном не обговорюємо, ким ми хочемо бачити Закарі - музикантом або лікарем. Ми просто сподіваємося, що він виросте щасливою людиною, зможе займатися в житті тим, що йому цікаво, і отримає можливість йти будь-яким шляхом, який йому сподобається", - зізнався Ферніш.

Сам він є хрещеним батьком сина Елізабет Херлі, а сера Елтона вибрала на аналогічну роль подружня пара Бекхемів.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага стане хресною мамою для сина Елтона Джона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути