середа, 23 жовтня 2013 11:13

????Елайджа Вуд розповів, чому проміняв фентезі на фільми жахів

Автор: фото:tsn.ua
 

Голлівудський й актор Елайджа Вуд нещодавно представив свій новий фільм "Маніяк" зміна амплуа актора,який ще донедавна грав добрих хобітів не може не вражати. Кореспонденти ТСН Особливе на телеканалі 1+1 розпитали актора, чому він вирішив зіграти у хорорі.

"Я люблю фільм жахів, не думаю, що зі мною сталася трансформація, просто прийшов час.Це відбулось гармонійно, мої друзі продюсери давно знімають таке кіно, мені, як актору було цікаво спробувати себе в такому жанрі, згодом навіть став продюсувати такі стрічки", - говорить Елайджа Вуд.

На питання, чи вигідно грати у фільмах жахів з матеріальної точки зору, Елайджа відповів.

"Я люблю цей жанр, як і процес зйомки, тут справа скоріше не у заробітку, моя мотивація знімати таке кіно, яке хочеться, яке приносить задоволення".

Також актор пообіцяв кореспондентам ТСН Особливе, що обов'язково приїде до України.

Нагадаємо фільм "Маніяк" розповідає про те, що на вулицях Лос-Анджелесу з'явився серійний вбивця, який знімає скальп зі своїх жертв. Вдень Френк спокійний мешканець міста, а вночі вбивця жінок. Але одного разу він зустрічає особливу жінку і йому треба вирішити, що йому важливіше: вбивство чи кохання.

Зараз ви читаєте новину «????Елайджа Вуд розповів, чому проміняв фентезі на фільми жахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути