Ексклюзиви
четвер, 27 лютого 2020 22:46

Ектор Хіменес-Браво попросив підтримки у переході на українську мову

Ектор Хіменес-Браво попросив підтримки у переході на українську мову
Віртуоз кулінарії попросив підтримки у шанувальників. Хіменес-Браво написав, що відтепер усі його пости будуть українською Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo/

Кулінар та суддя проєкту "МастерШеф" 48-річний Ектор Хіменес-Браво переходить на українську мову.

Шоумен пояснив причини свого рішення у Instagram.

Віртуоз кулінарії попросив підтримки у шанувальників. Хіменес-Браво написав, що відтепер усі його пости будуть українською.

"Упродовж багатьох років я вивчав російську, бо все оточення розмовляло саме цією мовою. Для мене - це все одно, що китайська. Але в душі завжди мріяв вивчити українську", - заявив кулінар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська чекає дитину від зіркового кухаря

Він попросив підтримати його у вивченні української мови, зокрема, виправляти помилки в правописі. Ектор родом із Колумбії, але вже понад 10 років проживає в Україні. у нашій країні він став зіркою телебачення і відкрив кілька закладів харчування.

Столичний кулінар 33-річний Євген Клопотенко анонсував гастрономічний серіал "Борщ. Секретний інгредієнт". Подробицями поділився у своєму Іnstagram. Євген розповів, що поучаствував у роботі над фільмом у якості повара, який готує борщі і дізнається секрети і особливості борщів у різних куточках нашої країни. За його словами, саме борщ єднає Україну.

Зараз ви читаєте новину «Ектор Хіменес-Браво попросив підтримки у переході на українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути