пʼятниця, 25 липня 2008 12:22

Екс-продюсер Діми Білана спонсорував номер Ані Лорак для "Євробачення" (ФОТО)

Попри інформацію, що нібито за сукню від Роберто Каваллі для "Євробачення" Філіп Кіркоров виклав чималі гроші, Ані Лорак каже зовсім інше.

Окрім того Кароліні, як з"ясувалося, сподобався колишній продюсер її головного конкурента на міжнародному конкурсі, Діми Білана.

"Я читала у жовтій пресі, що Філіп нібито віддав за неї (сукню) 200 тисяч доларів. Не знаю, хто її так оцінив, але сукня, повірте, коштує набагато дешевше", - зробила зізнання Ані в інтерв"ю newsmusic.ru.

"А найсмішніше, що Роберто Каваллі мені її подарував. Він дивився фінал "Євробачення", і йому дуже сподобався мій виступ. От і зробив подарунок, хоча спочатку ми хотіли цю сукню купити і нам вже навіть надіслали рахунки для оплати", - пояснює детальніше срібна призерка "Євробачення".

Тим не менш, за її словами, славнозвісна сукня від Каваллі - таки ексклюзив.

"Зараз сукня у Мілані на ремонті, тому що після "Євробачення" я заносила її страшенно", - зізналася співачка.

"Гадаю, коли-небудь з аукціону її продам, а гроші віддам дітям або онукам", - сміється Лорак.

Розповіла Кароліна і про свої стосунки з екс-продюсером Діми Білана. І якщо Білану, напевне, Віктор Батурін видається скандальним монстром, то нашій Лорак він сподобався.

"Між іншим, він виявився дуже приємною у спілкуванні людиною. Я сама начиталася про нього у газетах, він уявлявся мені таким Карабасом-Барабасом. А побачила вихованого милого чоловіка", - каже власниця новенького авто.

"Хочу сказати йому спасибі, що допоміг підготувати номер для "Євробачення" - він виявився поруч, коли його моральна і фінансова підтримка були необхідні", - заінтригувала Ані.

І одразу ж на питання російського журналіста, як же Кароліна збирається повертати Батуріну "семизначний борг", Лорак парирувала: "Ніяк, це було меценатство", повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Екс-продюсер Діми Білана спонсорував номер Ані Лорак для "Євробачення" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути