вівторок, 02 лютого 2021 13:34

Екснаречена Менсона звинувачує його в насильстві та зґвалтуванні
9

Американська акторка 33-річна Еван Рейчел Вуд заявила, що співак 52-річний Мерилін Менсон "жахливо знущався" з неї усі 3 роки, що вони зустрічалися.

Зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" і раніше стверджувала, що пережила домашнє насильство та зґвалтування, але лише вчора в Instagram уперше прямо звинуватила Менсона.

"Ім'я людини, яка з мене знущалася, - Браян Ворнер, також відомий світу як Мерилін Менсон. Він почав залицятися до мене, коли я була підлітком, а потім жахливо знущався протягом багатьох років. Він підпорядкував мене та маніпулював. Я більше не хочу жити в страху, що мені помстяться, шантажуватимуть мене чи поливатимуть брудом. Доки він не почне руйнувати ще чиїсь життя, я хочу викрити цю небезпечну людину і заявити, що багато людей у цьому бізнесі йому потурали", - написала вона.

Фото: instagram.com/evanrachelwood

У понеділок ще кілька жінок зробили схожі заяви в соцмережах та звинуватили Менсона в знущаннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева бурлеску в мереживній білизні показала еротику на барній стійці

Роман Менсона із Вуд почався 2007 року, а 2010-го вони заручилися. Того ж року пара розірвала стосунки.

Вуд 2019 року запропонувала законопроєкт, який подовжує термін відповідальності за домашнє насильство з 3 до 5 років. У жовтні того ж року губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом підписав цей законопроєкт, і 2020-го той став законом. Тоді ж, даючи свідчення в Конгресі, Вуд заявила, що Менсон приховував від неї свою залежність від алкоголю та наркотиків, і що в нього траплялися напади безмежних ревнощів, коли він громив будинок, замикав її в кімнаті та погрожував.

Торік Менсон перервав інтерв'ю з виданням Metal Hammer після запитання про його стосунки з Вуд та іншими жінками.

Зараз ви читаєте новину «Екснаречена Менсона звинувачує його в насильстві та зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути