середа, 14 грудня 2011 15:40

Екс-дружина Чарлі Шина лікується від наркозалежності

Екс-дружина Чарлі Шина лікується від наркозалежності

Колишня дружина популярного актора Чарлі Шина Брук Мюллер прийняла рішення пройти курс лікування в реабілітаційному центрі. 34-річна блондинка страждає від наркотичної залежності і не бачить іншого виходу з непростої ситуації.

На початку місяця Брук Мюллер потрапила в неприємну історію: її заарештували за підозрою в зберіганні наркотиків з метою збуту і нападі на людину. Цей скандал викликав пильну увагу до персони Мюллер, і її представник Стів Хоніг повідомив, що Брук лягла до наркоклініки.

"Після довгих роздумів Брук вирішила відсторонитися від уваги журналістів і пройти довгостроковий курс в стаціонарі, де вона зможе сконцентруватися на своєму відновленні, не відволікаючись. Мета Брук - зберегти свою тверезість, і вона сподівається, що це - найкращий спосіб досягнення мети", - заявив Хоніг.

Зазначимо, що для 34-річної Мюллер це лікування в реабілітаційному центрі вже не перше. Влітку Брук вже лежала в наркоклініці - причому саме цей заклад їй порадив колишній чоловік Чарлі Шин.

Нагадаємо, після того, як Брук Мюллер була арештована, її відпустили під заставу в 11 тисяч доларів. Проте 19 грудня відбудеться судове засідання за фактом події в клубі, де затримали Мюллер. Слідом за своїм скандальним чоловіком Чарлі Шином, якому вона припадала третьою дружиною і у якого свого часу теж були проблеми з наркотиками, Брук спробувала удачу в декількох кінокартинах, проте великого успіху фільми не мали.

В даний час Мюллер працює агентом з нерухомості. Будучи заміжньою за Шином Брук народила йому двох хлопчиків-близнюків в березні 2009 року. Але шлюб незабаром розпався через круту вдачу Чарлі. Під час сімейної сварки Шин витягнув ніж і пригрозив убити Брук. Та викликала поліцію, і актора заарештували. У серпні минулого року за цей епізод Чарлі Шин був засуджений до 30 днів лікування в реабілітаційному центрі, 30 дням випробувального терміну і 36 годин курсів подолання почуття внутрішньої агресії.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Чарлі Шина лікується від наркозалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути