четвер, 16 листопада 2017 10:46

Екс-ангел Victoria's Secret народить первістка засновнику Snapchat

Екс-ангел Victoria's Secret народить первістка засновнику Snapchat

Модель Міранда Керр і Еван Шпігель чекають дитину. Для 34-річної супермоделі майбутній малюк стане другим - у неї вже є шестирічний син Флінн від шлюбу з Орландо Блумом, а ось для її 27-річного чоловіка-мілліардера- першим. Подружжя вже офіційно підтвердили радісну новину:

"Міранда, Еван і Флінн з нетерпінням чекають поповнення в родині", - заявив офіційний представник зоряної пари.

На якому терміні знаходиться Міранда, поки невідомо. Однак шанувальники зірки знали, що Еван і Міранда планували дитину - після весілля:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Адріана Ліма поділилася секретом ідеальної форми перед показом Victoria's Secret

"Ніякого дитини, поки ми не одружимося! Еван в цьому сенсі дуже консервативний. Так що ми поки просто почекаємо", - говорила модель незадовго до одруження.

Міранда Керр і засновник Snapchat Еван Шпігель, чий статок оцінюється в три мільярди доларів, почали зустрічатися в 2015 році. Вже через рік, в минулому липні, пара оголосила про свої заручини, а в травні цього року зіграла весілля - камерне (було всього 45 гостей), але розкішне. Торжество відбулося в особняку Шпігеля в Лос-Анджелесі, а під вінець наречена відправилася в сукні, зшитій для неї креативним директором Dior Марією Грація Кьюрі.

Зараз ви читаєте новину «Екс-ангел Victoria's Secret народить первістка засновнику Snapchat». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути