Ексклюзиви
субота, 30 травня 2015 09:45

Катерина Бужинська розкрила подробиці свого Благодійного туру по Європі

Автор: facebook.com/katyabuzhynskaya
 

Українська співачка Катерина Бужинська повернулась з Благодійного туру "Україна - це ми". Зірка побувала у дев'яти країнах Європи: Болгарія, Угорщина, Австрія,Чехія, Німеччина, Італія, Іспанія, Польща та завершила тур у Львові.  

"Тур був благодійним, концерти були безкоштовними. Мій меседж наступний: об'єднання українців в Європі, Україна - це європейська держава. Збір коштів для дітей, батьки яких загинули у АТО. 26 травня на сцені Львівської опери ми передали всі кошти - 7,5 тисяч євро родинам, годувальники яких загинули у зоні АТО".

На концертах в рамках туру побувало близько 20 тисяч глядачів. 21 травня Катерина Бужинська виступила у Брюсселі, де зустрілася з представниками Європарламенту.

"Ми змогли донести, що Україна за мир, вона не хоче війни, що наш народ працьовитий, талановитий, наші люди гарні і нам потрібно допомогти, і все буде добре. Катерина стала першою співачкою, яка вийшла на трибуну в Європарламенті довести, що Україна є і буде в європейській родині", - говорить чоловік співачки Дімітар Стойчев, який співав на кожному концерті з дружиною.

На концерті Катерина Бужинська виконала як пісні з нового альбому, який вже встиг стати золотим в Україні, так і улюблені мільйонами хіти. Чоловік співачки підтримав її не тільки фінансово, а й творчо на сцені.

Читайте також: На річницю весілля Катерині Бужинській чоловік подарував сережки з діамантами

"На всіх концертах співав зі мною дуетом, одну пісню співав сам, що дуже сподобалось жінкам і я навіть почала ревнувати. З ним я стала справжньою господинею, я справжня дружина, жінка. Якщо б не Дімітар, то цього б туру не було. Наш тур проходив під патронатом Європейського культурного фонду, який довго перевіряв мене і приймав рішення, ми чекали відповіді, тому що це вже інший рівень. Нас всюди добре приймали, на всіх концертах були представники влади країн, де ми були. І тепер в містах, де ми виступали навіть маємо запрошення з комерційними концертами. Не всі мають гроші на квитки по 40 євро на деякі українські гурти, які ми теж поважаємо. Але не всі можуть собі це дозволити. На наш концерт люди прийшли з квітами з власних садів, паляниці приносили зі львівського борошна", - говорить Катерина Бужинська.

Засмутив співачку неприємний інцидент у Мюнхені, коли вкрали гроші, які призначалися для дітей.

Читайте також: Катерину Бужинську пограбували в Мюнхені під час Благодійного туру Європою

"Це відбулось у Мюнхені, Ірина Бобін, асоціація "Україна". Гроші, які ми зібрали для дітей були вкрадені, наш помічник сказав, що там було близько 1,5 тисячі євро. Вона сказала, що ті гроші їй потрібні більше на асоціацію. Я думала не варто про це розповідати, щоб не давати привід нашим ворогам сміятися з нас, але діаспора у Мілані сказала: "ти обов'язково маєш про це розказати, ми повинні знати, хто серед нас є, з ким мати справу", - говорить Катерина Бужинська, -. Коли гроші вкрали, я плакала. Я людина сильна, але настільки велике розчарування, що свої в своїх, не в нас, в діточок, яким дуже потрібно - забрали. Просто не має слів".

Вже у серпні всі зможуть побачити стрічку про те, як відбувався благодійний тур "Україна - це ми", режисером фільму є Любов Благодир.

Читайте також: Катерина Бужинська написала пісню про солдат, які служать на Сході

"Слухачі після концерту казали, що побували вдома, вони обіймали нас, казали нам як не вистачає цього, мови, музики України", - говорить Любов Благодир.

На запитання чи хтось з інших українських артистів підтримав таку добру ініціативу і готовий приєднатися до неї у новому турі, співачка відповіла наступне:

"Ніхто не пропонував, навіть помітила перестали спілкуватися, "лайкати", якась така українська "жаба". Нормальні артисти, які досягли рівня, вітали, казали, що слідкують у соцмережах і підтримують", - говорить Катерина Бужинська.

Співачка зазначила, що не дивлячись на труднощі та втому, вона продовжить свою справу.

"Цей тур буде продовжено, тому що це добра справа і вона потрібна і нам, і українцям за кордоном. Україна для мене це гаряче серце і кожен українець, хто живе закордоном теж частина цього серця і наша мета всіх об'єднати. В нашому турі ми це змогли. Восені вже буде тур "Українці в Європі - 2", - говорить Бужинська, - Багато пропозицій на концерти з Канади, Австралії, США. Ми будемо робити північний тур: Данія, Фінляндія,Швеція на інші країни."

На прес-конференції Катерина Бужинська подякувала всім посольствам та діаспорам, які посприяли проведенню концертів в рамках туру.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бужинська розкрила подробиці свого Благодійного туру по Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути