неділя, 10 липня 2016 11:05

Єфросиніна влаштувала сімейний день української мови

Єфросиніна влаштувала сімейний день української мови
sexiday.ru

Телеведуча Маша Єфросиніна разом з родиною побувала у Львові, де провела захід "Наймодніші люди Львова". Цілий день розмовляла українською, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я не вільно говорю українською, просто ми тут з ранку і у мене домовленість з чоловіком і донькою: ми будемо говорити українською, тому що, по-перше вона навчається в українській школі, я хочу почути, як вона розмовляє і у них немає виходу, всі розмовляють українською, і ми не дозволзяємо переходити на російську. Мій чоловік з осетинським говором, намагається вимовити фразу довго, але львів'яни терпляче чекають, а я лінгвіст, швидко хапаю, це мовне середовще, мені доже приємно", - говорить Єфросиніна.

Телеведуча прокоментувала можливість знову провести Євробачення, яке відбудеться в Україні.

"У мене найскладніша ситуація і занадто вже це круто, мене можуть не покликати інший раз, тому що у нас є інші ведучі, але це треба відчути на собі - це прекрасний досвід", - говорить зірка.

Нагадаємо, один з останніх українських артистів, який висловив бажання представляти Україну на Євробаченні був Іво Бобул.

На запитання ведучого, чи готовий він поїхати на "Євробачення", Іво відповів: "Так! Чому б й ні".

Зараз ви читаєте новину «Єфросиніна влаштувала сімейний день української мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути