пʼятниця, 10 травня 2019 19:00

Єфросиніна показала кулінарні шедеври своєї скромної доньки

Єфросиніна показала кулінарні шедеври своєї скромної доньки
Донька Маші вкрай рідко відвідує різні заходи і також рідко з'являється у неї в соцмережах Фото: KP.UA

Маша Єфросиніна провела вихідні у колі родини за містом. Зірка влаштувала особливу вечеря з рідними.

Навіть під час вихідних телеведуча і блогер продовжує ділитися з шанувальниками приємними моментами на instagram-сторінці.

За приготування страв в цей вечір відповідала 15-річна донька Маші Єфросиніної – Нана. Зіркова мама поспішила зняти кілька коротких відео і похвалитися кулінарними шедеврами своєї дочки. Сама Нана трохи ніяковіє, тому Єфросиніна пообіцяла її не знімати.

Донька Маші вкрай рідко відвідує різні заходи і також рідко з'являється у неї в соцмережах. Єфросиніна неодноразово пояснювала, що Нана не любителька вечірок. Велику частину часу дівчина присвячує навчанню.

Що стосується сімейної вечері, то Нана приготувала відразу кілька страв – овочевий рататуй з козячим сиром і пиріг зі спаржею і горгонзолою.

"Я говорила Нані з її дитинства, що мрію бачити, як вона куховарить. І це, зізнаюся, більше ніж куховарство. Готує вона мегасмачно. Да, дочка явно не в матір", - зворушливо коментує відео Єфросиніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна здивувала фігурою у відвертому бікіні

Також на відео бачимо головних дегустаторів. Це чоловік телеведучої – бізнесмен Тимур Хромаєв. А також її молодший син – 4-річний Сашко.

Телеведуча згадала про кумедний інтернет-рекорд і показала знімок із чоловіком.

Популярна телеведуча Маша Єфросиніна показала ще один знімок у Instagram із відпочинку, на якому красується у стильній синій вишиванці. Телеведуча у сонячних окулярах боса сидить на траві та посміхається.

Зараз ви читаєте новину «Єфросиніна показала кулінарні шедеври своєї скромної доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути