вівторок, 25 жовтня 2011 17:44

Джонні Деппа хотіли вигнати з "Піратів Карибського моря"

Джонні Деппа хотіли вигнати з "Піратів Карибського моря"

Після виходу першої частини "Піратів Карибського моря" Джонні Деппа хотіли вигнати з проекту.

Виявляється, продюсери були в шоці від гри Деппа: вони боялися, що глядачі просто не розберуть слів Джека Горобця, і навіть пропонували забезпечити його репліки субтитрами.

"Я дуже люблю розкривати потенціал героя, занурюватися в нього, - розповів Депп в інтерв'ю Ларрі Кінгу. - Але студія не зрозуміла мою гру. До такої міри не зрозуміла, що мене збиралися звільнити!"

На щастя, акторові вдалося відстояти свою позицію. Чотири фільми франшизи зібрали в світовому кінопрокаті більше 3 мільярдів доларів, непоганий прибуток "Діснею" принесли релізи на DVD, не кажучи вже про продаж сувенірів і "піратський" атракціон Діснейленду.

Перш ніж отримати роль Джека Горобця, Депп встиг знятися в декількох хітових фільмах - таких, як "Едвард Руки-Ножиці", "Донні Браско", "Сонна лощина". Але сам він стверджує, що до "Піратів" його кар'єра була низкою комерційних провалів.

"У мене була репутація "вбивці прокату", - пояснює він. - Моя кар'єра побудована на 20-ти роках невдач!"

Цікаво, що величезні гонорари за "Піратів" дозволили акторові придбати власний острів - зрозуміло, в Карибському басейні.

"Мені здається, що гроші й слава не змінюють людину - вони просто її розкривають, - каже Джонні. - Я вірю в це. Я не змінився - я як і раніше той самий хлопець, який щосили тисне на газ".

Зараз ви читаєте новину «Джонні Деппа хотіли вигнати з "Піратів Карибського моря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути