середа, 16 листопада 2011 09:26

Джонні Депп хоче, аби після смерті його помістили в бочку з віскі

Джонні Депп хоче, аби після смерті його помістили в бочку з віскі

Голлівудська зірка і мрія багатьох жінок Джонні Депп задумався про власний похорон. Він склав цілий сценарій цього похмурого дійства.

Відомий актор Джонні Депп - дуже серйозний артист, незважаючи на яскраво виражену гумористичність його героя Джека Горобця з франшизи "Пірати Карибського моря". Для прикладу можемо згадати його ролі в таких картинах, як "Сонна лощина", "Свіні Тодд, демон-перукар з Фліт-стріт" і "Едвард руки-ножиці". Ці фільми зняв улюблений режисер Деппа Тім Бертон, чий світогляд теж не особливо райдужний. Іншим його другом був Хантер Томпсон, автор твору "Ромовий щоденник". В однойменному фільмі Джонні Депп зіграв головну роль.

Голлівудська зірка - вочевидь, хороший друг, оскільки він виконав останню волю Хантера Томпсона, який побажав, щоб його тіло піддали кремації, а прах розвіяли, вистріливши з гармати. Причому гармата повинна була знаходитися не на землі, а на вежі.

Джонні Депп витратив два мільйони доларів на будівництво вежі і гармати на фермі Томпсона в Колорадо, де з неї і був зроблений в 2005 році єдиний постріл. Мабуть, після цієї події і попередніх зйомок в "Ромовому щоденнику" Депп задумався і про власну смерть. Вірніше, про сценарій власних похоронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Деппа хотіли вигнати з "Піратів Карибського моря"

Голлівудський актор придумав, щоб його тіло помістили в бочку з віскі і заспиртували. І щоб усі, хто прийде на похорон, зробили по ковтку.

Примітно, що в минулому році телеканал CNN вже "поховав" Джонні Деппа. Тоді ця новина миттю облетіла весь світ, викликавши величезний відгук. Виявилося ж, що так несмішно пожартували хакери, які зламали сайт каналу і розмістили там брехливий некролог.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп хоче, аби після смерті його помістили в бочку з віскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути