Ексклюзиви
середа, 14 лютого 2018 10:13

Джолі планує завершити кінокар'єру через Бреда Пітта

Джолі планує завершити кінокар'єру через Бреда Пітта
Джолі не хоче жити з Піттом в одному місті і періодично з ним бачитися. Фото: newsone.tv

Крапку у відносинах Джолі і Пітта досі не поставлено. Адже пара донині перебуває в шлюбі. Однак Анджеліна готова прийняти сміливе рішення - переїхати з Лос-Анджелеса до Лондона і зайнятися політикою.

Як повідомляють джерела, близькі до актриси, вона не хоче жити з колишнім коханим в одному місті і періодично з ним бачитися, пише "Сегодня".

Тому зараз Анджеліна готова кинути кар'єру актриси, зайнятися політикою і остаточно переїхати в Лондон. Там вона планує працювати радником у справах біженців в уряді Великої Британії.

Діти Джолі та Пітта регулярно можуть спілкуватися з батьком, але жити будуть з матір'ю. У судових звітах за грудень 2017-го відзначається, що з початку шлюборозлучного процесу у Пітта не було можливості провести канікули з дітьми. Всі короткі зустрічі Джолі ретельно контролювала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі відмовилася від 100 мільйонів доларів

Актори Анджеліна Джолі і Бред Пітт у лютому розлучаться офіційно. Минуло більше року, як Бред Пітт і Анджеліна Джолі оголосили про розлучення. Пара давно роз'їхалася, але шлюборозлучний процес ще не завершений. Одна з головних причин - питання опіки пари над дітьми. За повідомленням західних ЗМІ, Джолі і Пітту все ж вдалося знайти компроміс.

Зараз ви читаєте новину «Джолі планує завершити кінокар'єру через Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути