четвер, 29 грудня 2011 09:59

Джим Керрі взяв собі в коханки російську студентку

Джим Керрі взяв собі в коханки російську студентку

Голлівудський комедійний актор Джим Керрі зав'язав стосунки з російською студенткою Анастасією Віткіною, повідомляє газета New York Post.

За даними видання, привабливу блондинку, яку донедавна називали в американській пресі "таємничою незнайомкою", Керрі відбив у свого друга Девіда Шунмейкера.

Також газета посилається на джерела, згідно з якими "російська красуня" - студентка, яка живе в Нью-Йорку, однак її вік не уточнюється.

За даними New York Post, Керрі та Віткіна почали зустрічатися ще в минулому році після того, як 49-річний актор розійшовся з фотомоделлю журналу "Плейбой" Дженні Маккарті після п'яти років стосунків. Як повідомляє газета, відтоді росіянка змушена витрачати багато часу на перельоти з Нью-Йорка в Лос-Анджелес, щоб побачитися з ексцентричним актором. Раніше в цьому місяці, пише New York Post, парочку помітили на концерті групи Guns N 'Roses в Лос-Анджелесі.

Вочевидь, нинішні стосунки не заважають комедійній зірці звертати увагу на інших представниць прекрасної статі: так, минулого літа Керрі, який неодноразово входив одночасно до списків і найкрасивіших і найбагатших людей світу, і найбільш дратівливих і найпереоцінених акторів, розмістив відео в блозі на своєму офіційному сайті, в якому зізнається в коханні до 23-річної голлівудської актриси Емми Стоун.

Зараз ви читаєте новину «Джим Керрі взяв собі в коханки російську студентку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути