Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2010 10:17

Джим Керрі та Дженні Маккарті розлучилися через Інтернет

Актор Джим Керрі та його дівчина Дженні Маккарті розлучилися після п"яти років стосунків. Про це вони оголосили на своїх сторінках в соціальній мережі Twitter.

"Дженні та я тільки що закінчили наші п"ятирічні стосунки. Я їй вдячний за багато чого, що ми разом пережили, і я бажаю їй всього найкращого! Отже, все чудово! "- Написав Керрі.

Менш ніж за півгодини з"явилося повідомлення від Маккарті: "Я дуже вдячна за роки, що ми з Джимом були разом. Я збережу прихильність до Джейн і завжди буду зберігати Джима в своєму серці, як головного для мене чоловіка ".

Джейн - це 22-річна дочка Керрі від першого шлюбу з актрисою Мелісою Уомер. Раніше Маккарті заявила в інтерв"ю Us Weekly, що вона "дуже рада стати бабусею" - у лютому Джейн народила сина Джексона.

"Я неймовірно зраділа цій звістці. З Джейн вийде чудова матуся. Вона дуже турботлива, віддана, ласкава. Кожне з цих якостей є просто неоціненним для справжніх мам", - написала Маккарті на своїй сторінці.

48-річний Керрі відомий своїми ролями у фільмах "Тупий і ще тупіший", "Маска", "Ейс Вентура", "Брюс Всемогутній" і "Вічне сяйво чистого розуму". Крім шлюбу з Уомер, актор був одружений на актрисі Лорен Холлі, але цей союз протримався менше року.

37-річна Маккарті протягом шести років була заміжня за режисером Джоном Ашером, батьком її 7-річного сина Евана. Разом вони була відкритими прихильниками фонду "Спасіння покоління", засновники якого вважають, що аутизм і йому подібні розлади викликаються шляхом вакцинації. Син Маккарті страждає на аутизм.

Infox

Зараз ви читаєте новину «Джим Керрі та Дженні Маккарті розлучилися через Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути