четвер, 02 січня 2020 12:48

Джіджі Хадід знялася топлес для обкладинки календаря

Супермодель Джіджі Хадід знялася топлес. 24-річна зірка прикрасила обкладинку щорічного календаря для журналу V-Magazine. Хадід стала обличчям січня.

  instagram.com/gigihadid
instagram.com/gigihadid

Новий випуск журналу обмеженим накладом лише надходить у продаж. Зараз його можна придбати за святкову ціну 20,20 долара. Втім, Джіджі уже оприлюднила для своїх підписників дві чорно-білі світлини.

  instagram.com/gigihadid
instagram.com/gigihadid

Перед фотооб'єктивом американська супермодель постала топлес у джинсах та стильній кепці.

"З Новим роком 2020! Бажаю вам весь рік світла, радості, натхнення, пригод та міцного здоров'я!" – підписала публікацію модель.

У відповідь шанувальники привітали знаменитість зі святом та засипали Джіджі компліментами. "Красива королева", "Знакова модель", "Найгарніша "Міс січень", – писали фани в коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото в бікіні серед снігу – моделі перезапустили флешмоб

Модель Джіджі Хадід порушила авторські права, через що може опинитися на лаві підсудних. На модель надійшов позов від фотоагентства Xclusive-Lee Inc, у якому Хадід звинувачується в тому, що вона скористалася знімком папараці, не запитавши дозволу у правовласника.

Зараз ви читаєте новину «Джіджі Хадід знялася топлес для обкладинки календаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути