середа, 16 травня 2012 17:55

Джессіка Альба показала свій шик у новій фотосесії

Джессіка Альба погодилася взяти участь у фотосесії для червневого випуску Marie Claire. Але з однією умовою: її фото прикрасить обкладинку. Редакція погодилася на вимоги знаменитості з радістю і вбрала зірку в туалети від Salvatore Ferragamo і Oscar de la Renta.

У супровідному інтерв'ю Альба розповіла, як їй вдалося трансформуватися з кокетливої дівчини в досить жорстку леді.

"Коли мені було 19 років, я знялася в серіалі "Темний ангел". І одразу склався стереотип, що я така ж сексуальна і активна, як і моя героїня. Публіка чекала від мене саме цього. Але я відчувала якийсь дискомфорт. Насправді мені хотілося бути шикарною витонченою дівчиною".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джессіка Альба показала своїх дочок на сторінках журналу

Зараз титул секс-символа для Джесс - лише приємний спогад. "Мені, звичайно, подобається привертати до себе увагу. Але якщо доведеться вибирати, з ким спілкуватися - з тим, кому не подобається те, як я виглядаю і поводжу себе, або з тим, кому начхати на мій зовнішній вигляд, - я виберу просто найбільш цікавого співрозмовника, замість того, щоб робити якісь висновки".

"З віком я навчилася володіти собою, - пояснює актриса. - Але до зайвої відвертості не прагну. Знаєте, існують жінки, які одягаються для чоловіків. А я одягаюся для себе. Хоча мені був потрібен якийсь час, щоб прийти до цього. Але материнство, роки - все це допомогло. Тепер якщо я вдягаю міні, то обов'язково вибираю водолазку з високим коміром".

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба показала свій шик у новій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути