вівторок, 26 липня 2011 12:31

Джессіка Альба на останніх місяцях вагітності носить високі підбори
5

На вечірці на честь майбутньої матері та її дитини, що пройшла на днях, Джессіку Альбу та її майбутнього малюка буквально закидали подарунками.

Актриса була чарівна в кокетливій прозорій сукні в горошок і чорних легінсах. Незважаючи на вагітність, Джессіка не відмовилася від підборів, вибравши босоніжки з заклепками на платформі. Не забула вона також про укладку та макіяж.

Покидала Альба вечірку, що відбулася в Західному Голлівуді в будинку її друга, в машині, по вінця заповненій подарунками, які їй допомогли туди донести.

Між тим, Альба нещодавно розповіла виданню Us Weekly, що зараз зайнята підготовкою до народження малюка і облаштуванням дитячої.

Також актриса зізнавалася, що готова до того, що тепер її знаменита фігура не буде незмінною. У журналі Allure вона пояснює: "Я навіть не можу повернутися до того ваги, яка була у мене до народження Онор. Моє тіло тепер інше. Джинси по-іншому застібаються, речі по-іншому сидять. Не знаю, що відбувається, але, безумовно , ти стаєш іншою. Якщо тільки ти не Жизель".

Однак, Джессіка вважає, що материнство варте цих жертв.

"Я побачила, як неймовірно і дивно бути жінкою і мати можливість давати життя. Неспроста певні частини тіла особливо привабливі, все це потрібно для відтворення. За всім цим стоїть наука. Це зовсім не для продажу на білбордах, у журналах чи в кіно", - підкреслила актриса.

Нагадаємо, у Джесіки Альби та її чоловіка продюсера Кеша Воррена одна дочка - трирічна Онор. Їхня друга дівчинка повинна з'явитися на світ у вересні. Поки Альба вирішила взяти невеликий тайм-аут в роботі, щоб присвятити себе турботі про дітей.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба на останніх місяцях вагітності носить високі підбори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути