середа, 13 липня 2011 11:01

Джессіка Альба горює за втраченою фігурою
5

Фото: Michael Thompson/Allure
Актриса у фільмі "Ласкаво просимо в рай". 2005 рік

Джессіка Альба визнала, що вже ніколи не поверне свою струнку фігуру. Нагадаємо, актриса зараз чекає на другу дитину.

"Це неймовірно здорово - бути жінкою і створювати нове життя. І певні частини тіла потрібні саме для цього - для продовження роду, а не тільки для того, щоб демонструвати їх у кіно та на обкладинках. Але все-таки материнство назавжди змінило мою фігуру", - із сумом зізналася Джессіка в інтерв'ю журналу Allure.

Після народження дочки Хонор зірка фільму "Ласкаво просимо в рай" з усіх сил намагалася швидше прийти у форму. Але врешті-решт зрозуміла, що зробити тіло таким же, яким воно було до вагітності та пологів, просто неможливо.

"Мені не вдається повернутися до колишньої ваги, яка була для мене нормальною до народження Хонор, - розповідає вона. - Моє тіло стало абсолютно іншим! По-іншому застібаються джинси, по-іншому сидить одяг ... Народження дитини - це чудо, але воно міняє тебе до невпізнання. Якщо, звичайно, ти не Жизель!"

Втім, Джессіка не боїться змін, які приносить вік і народження дітей.

"По-моєму, з віком люди стають більш багатогранними, складними і навіть більш енергійними, - говорить вона напередодні 30-го дня народження. - До речі, найцікавішим героїням в кіно зазвичай ледь за 20 або вже за 30. А в проміжку досить складно знайти свою нішу. Багато хто говорить, що я була на зльоті в 20 з невеликим. Але я відповідаю: "Правда? А мені здається, що я стаю все краще і краще".

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба горює за втраченою фігурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути