понеділок, 09 червня 2008 17:28

Дженніфер Лопес в Москві носили на руках (ФОТО)
7

У минулу п"ятницю в "Олімпійському" пройшла VI премія "Муз ТВ", головною подією якого став візит Дженніфер Лопес.

Найбільше цього вечора пощастило Дмитру Білану. Крім того, що співак виграв в номінації "Кращий артист", позолочену тарілку він отримав з рук самої Дженніфер Лопес, яка вийшла на сцену у супроводі Ігоря Крутого. Співачка особисто привітала Білана і поцілувала в щічку. А пісня Діми "Неможливе можливо" була визнана як кращий "Рінгтон року", за що він отримав і другу тарілку. Але були на церемонії і незадоволені артисти.

Сергій Лазарев також брав участь в номінації "Кращий артист". Ведучі церемонії Іван Ургант і Ксенія Собчак, у свою чергу, підколювали співака:

- Сергій, Діма Білан сказав, що готовий навіть побитися за свою перемогу, - жартувала Ксюша. - Як ти думаєш, а з ким він битиметься?

- Ксюша, здається, ви самі напрошуєтеся! - несподівано вимовив Ургант, намагаючись згладити питання Собчак.

- Думаю, з Валерієм Меладзе... - скромно пожартував Лазарев.

У результаті Білан обійшов Сергія Лазарева. Решту головних нагород вечора забрала співачка MaкSім. Молода виконавиця понесла додому аж три тарілки, вона стала "Кращою виконавицею", а також перемогла в номінаціях "Краща пісня" і "Альбом року". MaкSім обійшла в номінації "Краща виконавиця" Жанну Фріске і Земфіру. Українка Ані Лорак вийшла на сцену в сексуальному наряді за 200 тисяч євро від Роберто Каваллі, сильна половина залу дивилася на неї, відкривши рота.

Несподівано для всіх з"явилася в "Олімпійському" і актриса Анастасія Заворотнюк разом зі своїм новим нареченим ПетромЧернишевим. На питання про майбутнє весілля Настя відповідала коротко: "Без коментарів!"

Конфуз цього вечора трапився з Аллою Пугачевою. Співачка прийшла на церемонію і виявила, що для неї немає гримерки.

Алла Борисівна розбиратися не стала, просто розвернулася і пішла геть. Крістіна Орбакайте також пішла не дуже радісна. Разом з мамою вона була номінована на премію "Дует року" з піснею "Знову завірюха". Але їх обскакали Григорій Лепс і Ірина Аллєгрова з хітом "Я тобі не вірю", повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес в Москві носили на руках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути