Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2013 11:21

Дженніфер Лопес порушила дрес-код "Греммі" відвертою сукнею
16

Дженніфер Лопес і Каспер Смарт
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Бейонсе

У цьому році організатори 55-ї церемонії вручення нагород "Греммі" переконливо попросили учасників і учасниць заходу не демонструвати зайвого. Але хіба заборони зупинять Дженніфер Лопес. У цьому році Джен вирішила продемонструвати на "Греммі" шик зрілої дами. У задоволенні похизуватись стрункими ногами зірка не змогла собі відмовити. На церемонії Джен блищала в елегантній чорній сукні від Anthony Vaccarello з дуже глибоким розрізом.

Зате співачка Бейонсе виглядала справжньою скромницею в чорно-білому костюмі від Osman Yousefzada.

Ріанна обрала червону гаму. Вона з'явилася в чарівній сукні з останньої колекції Azzedine Alaia і зробила манікюр в тон туалету. Її приятелька Кеті Перрі вибрала гламурну сукню кольору м'яти від Gucci і з інтригуючим декольте.

ВІДЕО: Головні нагороди "Греммі" отримали Адель та найпопулярніша інді-балада музичних чартів

Співачка Адель - безумовний тріумфатор церемонії (нагорода у номінації "Краще сольне виконання поп-композиції") - красувалася в досить колоритній сукні з колекції Valentino Couture.

Чудово виглядала Ніколь Кідман у золотистій сукні від Vera Wang і модель Карлі Клосс у витонченому вбранні від Michael Kors.

До речі, "піснею року" стала композиція під назвою We Are Young нью-йоркської групи Fun. Пісня стала другим платиновим записом Fun. Група також була номінована ще в п'яти категоріях: "Запис року", "Альбом року", "Кращий новий виконавець", "Кращий поп-альбом" і "Кращий поп-дует або група".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес порушила дрес-код "Греммі" відвертою сукнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути