Ексклюзиви
вівторок, 06 липня 2010 16:02

Дженніфер Еністон звернулася за допомогою до психолога

Дженніфер Еністон звернулася за допомогою до психолога

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон, яка все ще хоче мати дитину, нещодавно звернулася до відомого стратега з особистого життя Сюзани Голланд, яка свого часу допомагала приймати рішення Наомі Кемпбелл, Демі Мур та Гвінет Пелтроу.

"У багатьох моїх клієнтів невлаштоване особисте життя залишило рани на серці, - зазначила Голланд в інтерв'ю журналу Grazia. - Багато хто вважає, що якщо у них немає власних дітей, то це взагалі ніколи вже не станеться. Їм в голову не приходять інші конструктивні рішення цієї задачі. А насамперед варто подумати про усиновлення".

Психолог упевнена, що в світі величезна кількість дітей потребує батьків і людей, які б їх любили.

За словами профі, відчуття самоти - цілком типова для Голлівуду ситуація.

"Всі хочуть отримати від життя позитивний результат, і я допомагаю людям в цьому, - пояснює Сюзана. - Я відмітила, що моїм клієнтам, які живуть і працюють в Голлівуді, часто не вистачає часу на переосмислення своїх почуттів. Вони проживають своє життя в швидкому темпі, вони оточені людьми, котрі говорять тільки "так", і вони не знають, кому насправді можуть довіряти. Вони часто відчувають себе неймовірно самотніми".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон звернулася за допомогою до психолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути