четвер, 02 липня 2009 16:01

Анджеліна Джолі обігнала Дженіфер Еністон

Анджеліна Джолі обігнала Дженіфер Еністон

Анджеліна Джолі очолила список найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду, що щорічно складається журналом Forbes.

З червня 2008 року по червень 2009 року Джолі заробила 27 мільйонів доларів, в основному, за рахунок відсотку від зборів фільму "Wanted" (у російському прокаті - "Особливо небезпечний"), знятого режисером Тімуром Бекмамбетовим. Крім того, актриса отримала високий гонорар за роль у фільмі "Salt", що ще не вийшов на екрани.

Друге місце в списку найбільш високооплачуваних актрис дісталося Дженіфер Еністон, яка заробила 25 мільйонів доларів. Найбільше грошей, за даними укладачів рейтингу, Еністон принесла участь в комедії "Марлі та я". Крім того, відзначає Forbes, Еністон продовжує отримувати прибуток від телесеріалу "Друзі", де вона зіграла одну з головних ролей.

Меріл Стріп з доходом в 24 мільйони доларів, значну частину яких їй принесла роль в екранізації мюзиклу "Мамма Міа", зайняла третє місце. На рядок нижче опинилася Сара Джесіка Паркер, яка заробила 23 мільйони доларів на кіноверсії телесеріалу "Секс у великому місті". Замикає п"ятірку найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду Камерон Діас з доходом в 20 мільйонів доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі обігнала Дженіфер Еністон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути