середа, 13 липня 2016 12:41

Дженніфер Еністон відповіла на чутки про свою вагітність

Актриса Дженніфер Еністон у відкритому листі, який було опубліковано на The Huffington Post заявила, що втомилася від постійних обговорень таблоїдами її зовнішності, а також відповіла на головне питання - чи вагітна вона.

"Дозвольте почати з того, що спростування пліток є тим, чого я раніше ніколи не робила. Я не люблю витрачати свою енергію на індустрію брехні, але я хотіла б взяти участь в довгій розмові, яка вже почалася і яка тепер повинна продовжитися. Оскільки мене немає в соціальних медіа, я вирішила поділитися своїми міркуваннями тут, в письмовій формі.

По-перше, я не вагітна. Мені набрид цей галас навколо мене. Я сита по горло цими допитливим поглядом і обговоренням жіночого тіла, яке прикривають словом "журналістика". Кожен день мого чоловіка і мене переслідують десятки агресивних фотографів, вичикуючих біля нашого будинку. Вони готові вирушити за нами куди завгодно, щоб тільки зробити кілька фотографій. У цей момент їх не хвилює нічого, навіть якщо своїми діями вони ставлять під загрозу нас або пішоходів, які опинилися поруч. Але залишаючи осторонь цю проблему, я хочу зосередитися на тому, який же вплив має на нас усіх цей божевільний "ритуал" таблоїдів.

Мої знімки, які з'являються в ЗМІ - всього лише віддзеркалення того, як ми уявляємо і бачимо жінок в цілому, оцінюючи їх за девормаваними стандартами краси. Іноді просто необхідний свіжий погляд - інша точка зору, щоб ми могли бачити все в правильно світлі. Це повинно бути колективне прийняття...Підсвідома угода, за яку ми відповідаємо. Маленькі дівчатка з самого дитинства вбирають в себе те, що їм нав'язує громадськість. Повідомлення про те, що дівчата не є симпатичними і не варті уваги, якщо вони не супер худі або не схожі на якусь імениту модель, актрису, що регулярно потрапляє на обкладинки глянцевих журналів, є тим, що ми охоче приймаємо. Дівчатка ростуть з цими думками і уявленнями про красу. Ми використовуємо "новини" про знаменитостей, щоб увічнити дегуманизацию, орієнтованість світу виключно на зовнішньому вигляді. Чи справді вона вагітна? Або вона просто занадто багато їсть? Як вона дозволила собі вийти в такому вигляді на вулицю? Її шлюб руйнується, оскільки вона зовсім не стежить за своїм зовнішнім виглядом?

 

Раніше я говорила собі, що таблоїди - це комікси, які не варто сприймати всерйоз. Це просто мильна опера для людей, яким в певний момент необхідно відволіктися. Але більше я так говорити не можу, тому що дійсність зовсім інша: вистежування і надмірна увага, яку я відчувала на собі протягом десятиліть. І можу сказати, що це спотворений шлях обчислення жіночих цінностей.

Минулого місяця, зокрема, мені стало зрозуміло, як оцінюється жінка, грунтуючись на її сімейному і материнському статусах. Зараз преса намагається з'ясувати - вагітна я чи ні, вказуючи на те, що бездітні жінки є неповноцінними, невдалими або нещасними. Поряд з нудними новинами з мого життя в світі відбувається величезна кількість подій, які заслуговують куди більше уваги, - масові розстріли, лісові пожежі, майбутні вибори...Так, може, "журналістам" варто звернути свою увагу на це.

Є у вас партнер чи ні, з дитиною ви або без. Коли мова заходить про такі питання, то тут ми самі вирішуємо, що для нас краще. Тільки самі. Давайте приймати рішення свідомо, чи не грунтуючись на бульварну пресу. Зробимо це для себе і для дівчат, які беруть з нас приклад. Зовсім не потрібно бути одруженим або обзавестися дітьми, щоб бути повноцінною людиною. Ми самі визначаємо своє "довго і щасливо".

Так, я можу коли-небудь стати матір'ю. І якщо це станеться, то першим від кого ви це дізнаєтеся, так це від мене самої. Я обурена тим, що з'їдений в обід гамбургер призвів до того, що всі заговорили про мою вагітність, а друзі, колеги і незнайомі люди почали мене вітати, побачивши в ЗМІ фотографії, зроблені з невдалого ракурсу.

З особистого досвіду я зрозуміла, що робота таблоїдів не зміниться, принаймні, найближчим часом. Те, що може змінити ситуацію, що склалася, - наша реакція на токсичні повідомлення, приховані в цих на перший погляд безпечних повідомленнях, і усвідомлення того, ким ми є насправді. Ми можемо вплинути на те, що одного разу таблоїди будуть змушені поглянути на світ через більш гуманну лінзу, тому що споживачі просто перестануть купувати дурниці ".

Нагадаємо, минулого місяця в журналах з'явилися фото, на яких у Джен видно кругленький животик.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон відповіла на чутки про свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути