понеділок, 21 вересня 2020 21:11

Джей Пак презентує нову частину дебютного збірника власного лейбла

Джей Пак презентує нову частину дебютного збірника власного лейбла
Композиції трек-листа з альбому Blue Tape об'єднують майстерне використання різноманітних джерел звуку. Фото: надане піар-агентом артиста

16 вересня H1ghr Music Records представив Blue Tape - другий альбом збірника, який характеризує мелодійне реп-звучання, звичне для широкої хіп-хоп аудиторії. 2 вересня міжнародний лейбл H1ghr Music Records корейської зірки Джей Пака отримав бурхливу реакцію сучасної хіп-хоп сцени. Представники лейблу випустили альбом Red Tape, який наповнений потужним хіп-хопом й майстерними реп-виступами. Альбом став першою частиною дебютного музичного збірника від артистів H1ghr Music.

Композиції трек-листа з альбому Blue Tape об'єднують майстерне використання різноманітних джерел звуку, які не обмежені звичними хіп-хоп прийомами.

Перша пісня Champagne Diet заряджає бадьорим гітарним рифом від GroovyRoom в парі з 28AV, артистом H1ghr Music та Gemini. Цей трек задає настрій всьому альбому, відповідаючи за плавний перехід від Red Tape до Blue Tape. Champagne Diet за участю Gemini та композиція Last Song від Audrey Nuna, виконавиці з Нью-Джерсі, - це приклад хімії, яка виникла між артистами H1ghr Music й запрошеними музикантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я гуляю по воді": гурт "Маха" в новій пісні використовує магічний приворот

Сольний трек Selfish з видатним вокалом від Golden та Live від багатогранного Big Naughty підхоплюють вихором чарівності, що йде від кожного з виконавців. Такі треки, як Me&Bae, Oscar й Back From 0 підкреслюють ДНК артистів лейбла H1ghr Music завдяки щирості їхніх текстів і музичному супроводу.

Міжнародний хіп-хоп лейбл H1ghr Music представляє свою першу збірку, яка складається з 2 частин. Цей проєкт є знаковим для лейбла і присвячений їх 3-річчю.

Зараз ви читаєте новину «Джей Пак презентує нову частину дебютного збірника власного лейбла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути