Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2012 14:25

Джастін Бібер порадив принцу Вільяму скористатися засобом від облисіння

Джастін Бібер порадив принцу Вільяму скористатися засобом від облисіння
Поки що невідомо, як на подібний демарш відреагував принц Вільям і його поважна родина Фото: starsday.ru

Молодий канадський виконавець Джастін Бібер в одному з нещодавніх інтерв'ю дав скандальну пораду британському принцу Вільяму. Артист порадив коронованій персоні засіб від облисіння.

Поки що невідомо, як на подібний демарш відреагував принц Вільям і його поважна родина. Поки ніхто з високопоставлених осіб ніяк не прокоментував несподівану пораду Джастіна Бібера, який він дав самому принцу Вільяму, вголос сказавши про предмет, що лише мається на увазі, а саме: знаменита лисина принца Вільяма. Мабуть, про неї не згадував тільки лінивий світський хронікер.

Справа в тому, що волосся принц Вільям почав втрачати в досить молодому віці і явно перейнявся цією проблемою. На багатьох знімках, зроблених світовими папараці, принц виблискує плішшю, яка то збільшується, то зменшується. Деякий час вона взагалі була відсутня, однак зараз уже сміливо можна стверджувати, що принц Вільям лисіє. Можливо, вся справа в молодій привабливій дружині і королівському регламенті, завдяки якому Вільяму немає й хвилини спокою.

Проте одна справа знати і мовчати, і зовсім інша - говорити привселюдно. Уже зараз злі язики стверджують, що Джастін Бібер може поплатитися за пораду, якої у нього ніхто не просив. Деякі світські хронікери кажуть, що ще гірше навіть не сам факт ствердження лисини принца, а те, що молодий співак заявив, що облисіння псує імідж принца Вільяма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка вимагає у Джастіна Бібера $9 млн за проблеми зі слухом після його концерту

Власне, з цього все і почалося. Під час інтерв'ю Джастін Бібер обмовився, що лисина - не варіант для Вільяма, і заявив, що може допомогти йому вирішити цю проблему. Далі виконавець назвав засіб від облисіння. Це явно було схоже на відверту рекламу. До того ж, як стверджують деякі репортери, Бібер з розрахунком говорив про лисину британського принца, так як давав інтерв'ю представнику Великої Британії. Стало бути, скандальне інтерв'ю буде опубліковане на батьківщині Вільяма і той, хто знає, зможе його прочитати.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер порадив принцу Вільяму скористатися засобом від облисіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути