четвер, 07 квітня 2016 13:06

Джамала взялась за створення вбрання для Євробачення
16

Фото: Аліна Красіева

Співачка Джамала і редакція Vogue UA вибирали дизайнера серед десяти учасників спецпроекту Vogue & Jamala, який створить співачці костюм для конкурсу "Євробачення".

"Євробачення" - як Олімпійські ігри: це увага не тільки до моєї музики, а й до моєї країни. Західна преса цікавиться: а що там у вас в Україні, крім політики? А ось я приїду, покажу і розкажу!", - сказала зірка.

Джамала повідомила, що вже готовий номер для "Євробачення". Судячи з розповіді Джамали, в якості декорацій в її номері буде відеомаппінг - саме він допоможе розповісти історію про трагедію кримськотатарського народу лаконічно, сучасно і в той же час ефектно.

Джамала любить моду і під час зустрічі з командою Vogue UA кілька разів повторює про те, що на сцені їй хочеться бути "красивою дівчиною", при цьому рухатися вільно і легко - "я люблю додати емоцій!" Джамала говорить, що на "Євробаченні" її костюми буду окремим fashion-statement.

"Я буду перебувати в Стокгольмі одинадцять днів - і весь цей час буду виходити вдень і ввечері на прес-конференції - там 2000 акредитованих журналістів! Я планую кожен день виходити до преси в різних вбраннях українських дизайнерів, і зараз цілими днями про це думаю. Прокидаюся щоранку в хвилюванні: а з ким із дизайнерів я ще не зустрілася?..."

Артистка сама контролює все, від концепції кожного свого виступу до взуття, в якому вона з'являється на сцені.

Нагадаємо, кілька днів тому в "Пирогово" Джамала разом зі своєю командою знімала відео-візитку для телетрансляції "Євробачення" - невеликий ролик про артистку, який покажуть прямо перед виступом на конкурсі. Взяти участь в цій зйомці Джамала запросила українських моделей - Надю Шаповал і Еллу Кандибу, які з'являться в кадрі в барвистих сукнях Vyshyvanka by Vita Kin.

"Для цього відео я вибрала вбрання Vita Kin, LAKE і Who is it - сама створювала всі образи", - говорить Джамала.

Зараз ви читаєте новину «Джамала взялась за створення вбрання для Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути