четвер, 02 квітня 2020 16:42

Джамала розібрала шафи й улаштувала домашній показ мод
5

Співачка Джамала влаштувала модний показ удома
Фото: instagram.com/jamala
Співачка Джамала влаштувала модний показ удома
Співачка Джамала влаштувала модний показ удома
Співачка Джамала влаштувала модний показ удома
Співачка Джамала влаштувала модний показ удома

Співачка 36-річна Джамала на карантині проводить прибирання і ревізію речей і одягу в квартирі. Зірка влаштувала модний показ у себе в домі, створивши яскравий лук із того, що дістала з шафи.

Жінка зробила серію знімків і опублікувала їх у Іnstagram.

Джа вдягла червону літню сукню з білим квітковим принтом і червоний крислатий капелюшок. Поверх накинула екстравагантний джинсовий жакет із крилами-рюшами на плечах. Макіяж зробила яскравий із акцентом на очах, навівши свої фірмові стрілки.

"Ішов не знаю який день самоізоляції, але дуже хотілося вбиратися і бути красивою. І я вбралася на вихід до вас! Перед цим, розібравши всі шафи з речами, книгами, косметикою", - розповіла майбутня матуся.

Образ красуні дуже пасував і сподобався підписникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала у джамалах: вагітна зірка порадувала себе та прихильників

"Коли наводиш порядок у шафах, то й у думках теж виходить порядок", "Ми Вас так любимо! Усе буде добре! Класний образ. Красунька! Вам дуже до лиця", "О, як ми ждем. Дуже скучали", - написали фоловери.

Співачка 36-річна Джамала при надії другою дитиною. Вона розповіла про перебіг останніх місяців її вагітності та які особливості на цей період наклав карантин. Жінка поділилася зворушливим фото у своєму Іnstagram-блозі. На фото - співачка у рожевій трикотажній сукні зі трохи спущеними плечима сидить на підлозі, погладжуючи обома руками круглий живіт. Очі Джамала мрійливо закрила, на обличчі посмішка. Біля жінки - пляшечка із косметичною олією, яку деякі підписники прийняли за портвейн.

Зараз ви читаєте новину «Джамала розібрала шафи й улаштувала домашній показ мод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути