Ексклюзиви
субота, 27 січня 2024 14:04

Двох вчительок звільнили з роботи через знімки 18+ (фото)
6

Меган Ґейтер
Фото: twitter.com/megangaither
Меган Ґейтер
Меган Ґейтер
Бріанна Коппедж
Бріанна Коппедж

У одній із шкіл штату Міссурі двох учительок - 28-річну Бріанну Коппедж і 31-річну Меган Ґейтер - звільнили через публікації еротичного контенту на сайті для дорослих.

Сайт надає можливість тим, хто бажає захопитися порнографією, заробити додаткові гроші, пише АР.

"Я не шкодую, що приєдналася до OnlyFans. Я не вважаю, що секс-робота має бути ганебною", - прокоментувала Коппедж.

Ґейтер, яка була тренеркою з черлідингу, сказала, що використовувала заробіток на сайті для виплати студентських позик. Її також викрили, хоча вона працювала під псевдонімом і не показувала обличчя.

Обидві жінки розповіли, що їхні доходи різко зросли через розголос.

"Як батьки, ми вважаємо, що це не нормально, коли діти бачать, як їхні вчителі займаються сексом. Це обурливо. Ми не повинні давати дітям причин фантазувати щодо своїх учителів", - сказав батько семирічного учня Курт Моріц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заробляє $180 тис. за рік. 23-річна британка проміняла кар'єру лікаря на контент для дорослих

У США це вже не перший випадок, коли вчителі втрачають роботу через такий додатковий заробіток.

У Саут-Бенді, штат Індіана, 42-річна Сара Сілз сказала, що минулого року її звільнили з роботи викладання природничих наук дітям початкової школи після того, як вона почала публікувати фото на OnlyFans, щоб заробити більше грошей.

У січні 2023 року американка Вікторія Трійс подала до суду на державні школи округу Орандж, стверджуючи, що їй заборонили працювати волонтером у початковій школі Флориди, де навчається її син, оскільки вона продає контент 18+.

"Якби ми платили нашим вчителям стільки ж, скільки платимо спортсменам, можливо, їм не довелося б це робити", - пояснив адвокат Марк Ніколсон.

Популярна блогерка Тіуна Райлі відмовилася від низькооплачуваної роботи санітарки і тепер заробляє статки, показуючи свої груди в Інтернеті та продаючи фанатам поношену білизну. Раніше жінка виконувала брудну роботу, поки чекала початку навчання для отримання кваліфікації медсестри.

Зараз ви читаєте новину «Двох вчительок звільнили з роботи через знімки 18+ (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути