субота, 11 травня 2013 17:28

Дружина Вітаса відбивалася від міліції матом у присутності дочки - відео

  Сьогодні стало відомо, що співака вже випустили з міліції
Сьогодні стало відомо, що співака вже випустили з міліції

Один з очевидців ДТП за участю співака Вітаса, виклав у мережу відео з затримання зірки, повідомляє ТСН.

На 5 хвилинному відео видно, що співак був нетверезий і його тримали в наручниках під охороною двох поліцейських. Спочатку Вітас спробував вдати, що йому погано з серцем і навіть став опускатися на коліна. Проте вся недуга пройшла, коли зірка помітив, що його знімають. Тоді почав лаятись і вимагав його звільнити.

Потім на допомогу Вітасу прийшла його дружина: вона почала вибивати телефони очевидців, кричала матом і погрожувала присутнім. На відео також зафіксовано зброю, якою співак погрожував тим, хто не відпускав його з місця пригоди. Та виявилося, що пістолет пластмасовий.

Слід зазначити, що з подружжям, яке поводилося досить неадекватно, була їхня маленька донька. І на всі дії своїх батьків голосно плакала.

Нагадаємо, що водій автомобіля Infinity, 32-річний Віталій Грачов, більше відомий під псевдонімом Вітас, збив у Москві перед головним входом ВВЦ велосипедистку. З нею нічого серйозного не трапилося, вона звернулася до лікарів за обстеженням. У момент ДТП вона впала в бік, а Infinity співака проїхався по велосипеду.

Співак намагався втекти з місця події, при цьому погрожуючи пістолетом дівчині, яка вимагала, щоб він залишався на місці. Зупинити зірку вдалося іншим водіям, які перегородили йому дорогу.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Вітаса відбивалася від міліції матом у присутності дочки - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути