Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2023 15:14

Дружина Решетніка вперше прокоментувала його участь у весіллі прокурора Ільницького
3

Христина і Григорій Решетніки
Фото: instagram.com/grisha_reshetnik
Христина і Григорій Решетніки
Христина і Григорій Решетніки

Дружина ведучого Григорія Решетніка - Христина - вперше прокоментувала його участь у весіллі колишнього прокурора Ростислава Ільницького та експравцівниці ДБР Роксолани Москви.

У інтерв'ю Славі Дьоміну жінка сказала, що ведучий так довго мовчав, щоб не дратувати українців.

"Чому ми взяли не те, що паузу. Якийсь час ми не вважали за потрібне вийти і одразу говорити. Ми розуміли, що відбувається таке серйозне напруження у суспільстві. Я абсолютно щиро розумію людей, зараз така ситуація в країні, що болить за все, за кожну новину. Тому ми, власне, взяли паузу. Я кажу: "Грішо, мені здається, що що б ти зараз не сказав, тобі все одно ніхто не повірить", - пояснила Христина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярний український гуморист заявив, що Оксана Марченко його родичка

Додала, що до критики їхня зіркова родина ставиться нейтрально.

"Стосовно весілля і взагалі того хейту, який шалено валився. Емоційно було дуже складно це переживати. І навіть не так мені, ми то з Грішею вже пройшли хейт неодноразово, і ми вже знаємо, що це таке. Але я дуже переживала за свою маму і маму Гріши. Тому що вони потік цієї ненависті читали і дуже сильно переносили через себе. Переживала за дітей, я не знала як це може на них позначитись. Вони вже дорослі, вони все чують, вони розуміють. Оцей момент емоційної такої напруги. Мені було дуже шкода, в першу чергу, рідних і близьких мені людей, за них переживала", - висловилась Решетнік.

Експрокурор Печерського району Києва 31-річний Ростислав Ільницький відгуляв розкішне весілля з експрацівницею львівського ДБР 27-річною Роксоланою Москвою поблизу Львова. Святкування тривало два дні.

Для молодят виступали Олександр Пономарьов, Оля Полякова, гурт "Дзвони сонця". Ведучим був шоумен Григорій Решетнік. Другого дня гостей розважав Дзідзьо, і було запрошено 500 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Решетніка вперше прокоментувала його участь у весіллі прокурора Ільницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути