вівторок, 06 листопада 2012 09:18

Дружина Оззі Осборна через ризик раку видалила груди

Дружина Оззі Осборна через ризик раку видалила груди
У Шерон є ген раку грудей Фото: donbass.ua

Дружина фронтмена відомої рок-групи Black Sabbath, що стала однією із засновників важкого року, Оззі Осборна Шерон пішла на рішучий крок і видалила собі груди через високий ризик захворювання на рак.

Справа в тому, що кілька років тому, в 2002 році Шерон Осборн вже стикалася з цією серйозною недугою. Однак тоді мова йшла не про рак грудей, а про рак товстої кишки. Більш того, медики буквально пророчили Шерон неминучу смерть. Причина була в тому, що прогноз одужання місіс Осборн був нижче 40%. Проте дружина грізного Оззі зуміла взяти себе в руки, не впала в паніку і буквально вирвала своє життя з лап смерті.

Тим не менш, битва з раком не пройшла марно для Шерон. Коли після необхідних обстежень вона з'ясувала, що в неї є ген раку грудей, місіс Осборн не довго думаючи відправилася до хірургів і видалила груди.

60-річна Шерон Осборн вирішила не робити з цього рішучого кроку таємницю і пояснила численним шанувальникам свої мотиви: "Я не хочу все життя жити в страху і зовсім не шкодую про свої груди".

Відзначимо, що при удаваному сімейному благополуччі, у Осборнів є багато особистих проблем, причому це стосується саме здоров'я членів сім'ї. Так, кілька місяців тому син Шерон і Оззі 26-річний Джек зізнався, що страждає на невиліковну недугу. Лікарі поставили зоряному нащадкові невтішний діагноз - розсіяний склероз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невиліковна хвороба не завадила Джеку Осборну одружитися

Батьки Джека досі так і не звиклися з новиною. "Я весь час думаю, що ж я зробила неправильно, що я їла і пила під час вагітності? Я відчуваю, що в цьому є і моя вина", - зізналася Шерон. Повідомляється, що тепер Джеку Осборну, відомому своєю пристрастю до екстремальних видів спорту, належить поміняти спосіб життя, щодня приймати ліки і регулярно спостерігатися у лікаря.

Проте це захворювання не завадило Джеку поєднатися законним шлюбом зі своєю давньою коханою Лізою Стелою, яка півроку тому подарувала йому дочку Перл.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Оззі Осборна через ризик раку видалила груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути